2777
2789
عنوان

گریه

79 بازدید | 8 پست

سلام با تجربه ها..خواهرزاده ام 27ماهشه اما هنوز خواب شبش تنظیم نیست و نیمه شب بیدار میشه و جیغ میکشه و گریه میکنه..از نوزادی همینجور بود..دکتر اطفالش گفت چیزی نیس خوب میشه اما الان دیگه دوسالشم تمام شده.تجربه ای دارید بگید دعاتون میکنیم.خواهرم کلافه است

حتما روز میخوابه

باید ی روز بچه رو با همه ی خستگیش بیدار نگه داره تا شب بخوابه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا قوت..کلافه نیستی؟خواهرم خیلی خسته شده

چرا از اول با خواب مشکل داشت هی بردم دکتر گفتن بزرگ بشه خوب میشه ولی تا الان که بهتر نشده خوابش خیلی کمه 

بهشت باشد ارزانی خوبان     من جهنم با حرمله     کار دارم ....
نه کلا خوابش کمه متاسفانه

پس باید تحمل کنه تا سن مدرسه که خسته بشه یا الان که هوا خوبه ببرش بیرون که خسته بشه و یکم ببشتر بخوابه درآینده خوب میشه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

چند ساعت میخوابه؟

مثلا اگه 12.30شب بخوابه ساعت3 اینا بیدار میشه و جیغ و گریه..یا میاد خونه بابام اینا از صبح با اینکه پارکم رفته و کلی بازی کرده اصلا نمیخوابه..نهایتش یک و نیم ساعت..بعد شب تو ماشین از خونه بابام اینا تا خونه خودشون که کمتر از 10دقیقه اس یه چرت میزنه و بعد سرحال تا یک شب بیدار...