2777
2789
عنوان

چقد شنیدن خبر خودکشی سخته...

| مشاهده متن کامل بحث + 753 بازدید | 58 پست
خب همون دیگه  منظورم اینه اگه مادرش زنده بود با چنگ و دندون از بچه هاش مواظبت میکرد و بچه ها آ ...

اره واقعن...امیدوارم اول اسایشش باشه...اینجا ک خیر ندید

(حالی خوش باش و عمر بر باد مده)#توکلت علی الله  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دیگه ب وضع مملکت ربطی نداره ب بیشعور ی پدرش ربط داره

یکی از دلایلش نبود کار و حمایت استقلال دیگه..اگ مملکت بی در و پیکر نبود از اون بچه حمایت میشد باباشم جریمه 

#🚫نکن  لایک لطفا💋💋💋
اونایی که خودکشی میکنن هم ضعیفن هم خودخواه حالا هرچی میخوایین بگین😁

آدم حتی اگه بدترین مشکلات دنیا رو هم داشته باشه، ولی یه تکیه گاه داشته باشه، هیچ وقت سمت خودکشی نمیره.

خیلی 
هرکی باشه افسردگی میگیره...هییییشکی این پسرو پناه نداده.هیشکی همدمش نبوده...حتی پدرش بخاطر زن دوم ای ...

خاک تو سره اون پدر تف تو ذاتش مرتیکه عوضی انشالله جای خودشو زنه آشغالش تو جهنم باشه خطاب به زن باباهای عوضی کثافتای عوضی چشمه دیدنه بچه طرفو ندارین گوه میخورین ازدواج میکنین ببخشید اعصابم خورد شد

بر محمدو آله محمد صلوات
اگ وضع بیکاری اینجوری نبود خیلی از آمار خودکشی کم میشد..

نه پسره حتی در ی مغازه کار میکرد و خرج خودشو درمیاورد ولی هیییشکیو نداشته...همه مشغول زندگی خودشون بودن و اینو یادشون رفته بوده...

خاااک عالم تو فرق سر هم چین پدری راستش خودم میخام از شوهرم جدا بشم هم ش ترس از این که پسرم اواره نشه ...

هیشکی دلسوزتر از مادر نیس برا بچه...حتی خاله و عمه هاش پناهش ندادن با اینکه در توانشون بوده

خاک تو سره اون پدر تف تو ذاتش مرتیکه عوضی انشالله جای خودشو زنه آشغالش تو جهنم باشه خطاب به زن باباه ...

چی بگم والا...هرچی از زیبایی و مودب بودن این پسر بگم کم گفتم...حالا اگه ی پسر لاابالی بود و بیرونش میکرد ی چیزی...