2777
2789
عنوان

چقد شنیدن خبر خودکشی سخته...

| مشاهده متن کامل بحث + 753 بازدید | 58 پست
وای الهی بمیرم براش، واقعا جوابش رو کی میخاد پس بده

خدانکنه...دلم میخاد ببینم اطرافباش چطور میخان با عذاب وجدانشون زندگی کنن تا اخر عمر...

(حالی خوش باش و عمر بر باد مده)#توکلت علی الله  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موهای تنم سیخ شد😢😢😢 دایی منم خودکشی کرد ولی دوروز زنده بود بعد ایست😢😢😢 قلبی یعنی یه ادمی بود ک ...

عزیزم خدا رحمتشون کنه😞

تازه مادر نداشته باباشم از خونه انداختش بیرون...عمه ها و عموها و خاله ها هییییییشکی ب فکر این پسر نب ...

خب همون دیگه 

منظورم اینه اگه مادرش زنده بود با چنگ و دندون از بچه هاش مواظبت میکرد و بچه ها آواره نمیشدن

مرتیکه آشغال چرااینکاروکرده خدالعنتش کنه بخاطره یه زن بچشوکشت نفهم😭

وای اصن هممممه اینو از خودشون دور کردن.ب هرکی پناه میبرده میگفتن از اینجا برو 😞😭ینی دلم اتیش گرفته وقتی ب حالش فک میکنم ک چی کشیده....

یکی از اقوام درجه یک شوهر منم دو هفته پیش خودکشی کرد..الان دو هفته ست هر روز میریم سر خاکش،شاید بتونیم باور کنیم که اون اینکارو کرده و دیگه نیست

"تو"تنها دعای قشنگ منی،مبادا کسی از خدا ،بی خبر برای خودش آرزویت کند.
هرکی باشه افسردگی میگیره...هییییشکی این پسرو پناه نداده.هیشکی همدمش نبوده...حتی پدرش بخاطر زن دوم ای ...

خاااک عالم تو فرق سر هم چین پدری راستش خودم میخام از شوهرم جدا بشم هم ش ترس از این که پسرم اواره نشه نمیدونم چکار کنم میگم بمونم بسوزم بسازم لاقل بچه های سرگردون اینور اونور نشن اما زمدگی بدی دارم خیلی ناراحت شدم واسه این بچه . خدا روحش ارامش بده . 

اللهم اغفرالی الذوب التی تحبس الدعا 
هرکی باشه افسردگی میگیره...هییییشکی این پسرو پناه نداده.هیشکی همدمش نبوده...حتی پدرش بخاطر زن دوم ای ...

الهی خدا به به افراد بی لیاقت هرگز بچه نده 

یاعلی

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .