melllllika مدیر استارتر عضویت: 1397/07/11 تعداد پست: 395 عنوان نی نی سایتیاااا بیااااید 😭😭😭 110 بازدید | 6 پست چند روز پیش رابطه داشتیم بدون جلوگیری بعد چند ساعت قرص اورژانسی خوردم ولی بعد اون رابطه ب شدددتتتت دلممم تیر میکشه به طوری که نشستنم طولانی میشه فوری تیر میکشه دلم اصلااا هم نمیتونم روی شکمم بخوابم از دررد 1398/02/25 | 00:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
golbahariiiiiii عضویت: 1396/03/16 تعداد پست: 1236 منم اوایل بارداریم اینجوری بودم دل درد وحشتناکی میگرفتم شروع رژیم دکتر کرمانی . تاریخ ۱۵.۲.۹۹ .وزن ۱۰۳ و ۳۰۰ گرم وزن دوم ۹۶ تاریخ ۱. ۴. ۹۹
هانیه۷۳ عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 16952 نمدونم🤔البته منم چند باری خوردم دل درد شدم اما ن ب این شدتچکاریه چرا قرص میخوری اصلا کلی ضرر دارهمن ک هر وقت خوردم پریودم قاطی شده حساااابیکا ند وم 😁 چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟ اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن... 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون
banooyekourd عضویت: 1397/06/26 تعداد پست: 29017 نمدونم🤔 البته منم چند باری خوردم دل درد شدم اما ن ب این شدت چکاریه چرا قرص میخوری اصلا کلی ضرر دا ... من هروقت لوونوژسترول خوردم پریودام سروقت بوده اتفاقا و دیگر هیچ...
هانیه۷۳ عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 16952 من هروقت لوونوژسترول خوردم پریودام سروقت بوده اتفاقا این چیه😅😅من که هر وقت اورژانسی خوردم سه روز بعد خونریزی داشتمسر موقمم نبودهگاهی شده ۱۵ روز مرتب خون ریزی داشتم بعدش به روز دکتر و قرص قطع شدهکلا ضرره چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟ اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن... 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون
banooyekourd عضویت: 1397/06/26 تعداد پست: 29017 این چیه😅😅 من که هر وقت اورژانسی خوردم سه روز بعد خونریزی داشتم سر موقمم نبوده گاهی شده ۱۵ روز م ... لوونژسترول همون قرص اورژانسیه و دیگر هیچ...
هانیه۷۳ عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 16952 لوونژسترول همون قرص اورژانسیه عه روشو نخوندم تاحالا😂 چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟ اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن... 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون