2777
2789
عنوان

خیلی جدی!!!!

351 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من سه سال و ۴ ماهه عقدم، ۴ ماه پیش خانواده ی شوهرم اومدن حرف بزنن واسه عروسی ولی با پرروگی حرف زدن و میخواستن ما عروسی بگیریم و بر خرف زدن، پدر منم خیلی عصبانی شد و جوابشونو بد داد، حالا شوهرم هی میگه به خدا من تو رو میخوام ولی پولامو خوردن، باباشم حتی اندازه پول خونه کرایه کردن هم نمیده، خونه ای هم که واسه من امانت بوده رو فروخته و خلاصه خیلی آدم بدیه! الان هم هیچکار حاضر نیستن واسه ما بکنن هم شوهر من خیلی پشتیبانیشونو میکنه اصلا من زندگیم زهر شده! به نظرتون قید زندگی رو بزنم؟

هم خونه بدیم و هم جهاز بدیم و هم عروسی نگیریم و هم باباش مورد احترام خاص باشه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جهاز نبر واسه اینا،لیاقتشو ندارن

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

بابای تو چه گناهی کرده؟ 

من بودم غرورم نمیزاشت انقد مفتی مفتی بیان ببرنم

مثه این میمونه ک بگی شما فقط بیاین دختر مارو ببرین همه هزینه هاتونم میدیم

چقد پررو شدن ملت بخدا

بعدم اینطوری انقد رو دار میشن دو روز دیگه بری خونه خودتم یه جور دیگه از خجالتت در میان 

حداقل از باباش طرفداري نكنه بعدش ادم نميسوزه اگه كلشم بده.

منم كادوي سر عقدمو شوهرم خريد داد باباش بده از طرف خودش.واسه هرمراسممون كه ميخواستن بيان تهران باباش پول ميگرفت از شوهرم كه بياد وگرنه ميگفت ندارم نميام.البته داره ها

جانبازه اما ضامن وام ازدواجمونم نشد.

البته اين چون مادرشوهرم فوت شده به بچهاي زن الانش اهميت ميده تا پسراش.

اما تو كوتاه نيا بنظرم.اگه سفت بگيري و ورقعا بخوادت از باباش ميگيره پولاشو

بستگی به کیفیت رابطه خودتو شوهرت داره و اینکه شوهرت چطور ادمیه مرد زندگی هست؟ خانواده شوهر منم هیچیییییییی ندادن من عروسی نگرفتم، خونه ندادن رهن کردیم، همه جهازم بابام داد ولی عاشق شوهرمم اونم واقعا ادم خوبیه. سختی کشیدیم ولی پشیمون نیستم

بستگی به کیفیت رابطه خودتو شوهرت داره و اینکه شوهرت چطور ادمیه مرد زندگی هست؟ خانواده شوهر منم هیچیی ...

آخه پول رهن خونه رو هم نداره الان پولاشو خوردن! تازه پولایی که طلبکاره هم چک ش به اسم باباشه