2777
2789
عنوان

توستر نوبل کینگ+عکس

40581 بازدید | 36 پست

سلام این تاپیک رو واسه دختر خاله م زدم

توستر مارک نوبل کینگ خریده میخواد بدونه

چجور غذا هایی میشع توش پخت 

مثلا واسه پیتزا یا کباب و کیک و اینا تایم و درجه ش باید چند باشه

اینم عکسش پست اول☺ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم استفاده میکنم راضیم کیکم خوب میشه داخلش فقط برا من یه صفحه رو المنت پایینش داره 

لطفا برامادرشدنم یه دعای خوب و یه صلوات بفرستید. .چهارسال و 5ماه درانتظار معجزه ام🌹🌹🙏🙏
من دارم استفاده میکنم راضیم کیکم خوب میشه داخلش فقط برا من یه صفحه رو المنت پایینش داره 

المنتاش خوب کار میکنه؟؟یهو آف نمیشه؟؟بعد واسه کیک و پیتزا و اینا تو چ درجه و چ تایمی میپزی؟؟

عالیه من چهارسال پیش دویست تومن خریدم تو جهزیه ام،همه چی هم توش میپزم کیک لازانیا پیتزا اسنک عالیههه الانم توش کیک گزاشتم بپزه دمای ۱۸۰درجه

هفت هفته نیستم :/ یه پسر یه سال ونیمه دارم💓
المنتاش خوب کار میکنه؟؟یهو آف نمیشه؟؟بعد واسه کیک و پیتزا و اینا تو چ درجه و چ تایمی میپزی؟؟

نه نمیشه برا کیک رو درجه ۱۶۰-۱۶۵میزام رو چله دقیقه بیست دقیقه اول درشو باز نمیکنم قبلم ده دقیقه فرو روشن میکنم تا گرم بشه وقتی کیک رو میزارم میزارم رو المنت پایین طبقه دوم بعد که پخت میارم  طبقه پایین المنت بالا رو میزارم روش طلایی بشه پیتزارم همین کارو میکنم منتها درجش رو میبرم رو‌۲۲۰

لطفا برامادرشدنم یه دعای خوب و یه صلوات بفرستید. .چهارسال و 5ماه درانتظار معجزه ام🌹🌹🙏🙏