سلام خانما من ۱۵سیکلم امپول اچ سی زدم دوتا و بعد سه روز درد شدید داشتم که امروز رفتم سونو دوتا کیست هموراژیک داشتم ۵سانت ۳سانت و اینکه ۱۴سیکل ۴تا فولیکول بالغ داشتم و امروز تو سونو کیست شدن و مایع ازادی هم نبود باقی فولیکولا کجا رفتن؟؟؟اونایی ک سمت چپ بودن سه تا بودن و ضخامت اندومتر ۱۳بوووود چرا اینقد بخاطر کیست ها!!!!!!از راست کیست شدن دکتر تیتر بتا نوشت عددش ۲۰شد تو رنج ازمایش کمتر از ۲۰منفی و بیشتر از ۲۰مثبت این عدد بالا بخاطر امپول هس؟؟ازمایش مشکوکه چیه !!کسی چیزی میدونه ۲۰سیکل هستم
۱۵سیکل امپول زدی.بعدالان ۲۰سیکل هم سونو دادی و هم آز؟
چه عجله ای؟چرا اینقدر زود؟
الان که هیچی معلوم نمیشه
منتظر سابق هستم.یک شب فکنم نی نی یار با شوهرش دعواش شده بود،مدام تاپیک می ترکوند و کابری لغو می کرد.منم به خاطر یک پست چند کلمه ای که شاید یکم بوی سیاسی بودن می داد،لغو کاربری شدم.اونجا بود که جواب سوالمو گرفتم که می گفتم اینایی که لغو کاربری میشن مگه چکار می کنن و چی میگن....
منتظر سابق هستم.یک شب فکنم نی نی یار با شوهرش دعواش شده بود،مدام تاپیک می ترکوند و کابری لغو می کرد.منم به خاطر یک پست چند کلمه ای که شاید یکم بوی سیاسی بودن می داد،لغو کاربری شدم.اونجا بود که جواب سوالمو گرفتم که می گفتم اینایی که لغو کاربری میشن مگه چکار می کنن و چی میگن....