2777
2789
عنوان

آموزش های غیر حضوری

67 بازدید | 11 پست

دوستان اگر آموزش‌های غیر حضوری کسی هست که با هزینه‌ی کم انجام بده و واقعا کار بلد باشه لطفا تو این تایپیک هم همزینه+نحوه‌ی آموزش+ نوع آموزش رو برای دوستان بنویسه

لطفا فقط الکی نیاین بگید کار بلد درست آموزش دیده

ثبت نام از طریق اینستا

آموزش از طریق واتس اَپ

برای ثبت نام از طریق دایرکت اینستا گرام david.mahsa اقدام کنید

آموزش ۲۰ مدل کیک

هزینه‌ی آموزش هر کیک ۳ تومان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاش نمونه کار میزاشتین

عزیزم من وقت گرفتن عکس رو ندارم من کلاس برگذار میکنم و اینکه این پیج فقط جهت ثبت نام و دادن شماره‌ی واتس اپ هست،  و هیچ پستی نداره جزوه داد میشه

به نظر خودمم اگر مایل هستید اول دوره‌ی ۵ کیک پایه که هزینه‌ی کمتری داره رو انتخاب کنید راضی بودید در خدمتم شما از روز ثبت نام تا ۱ ماه با همین مبلغ رفع اشکال و هرگونه سوالی دارید میتونید بپرسید

نحوه‌ی آموزش شما میاین دایرکت اینستا من به شما شماره تماس میدم میاین واتس اپ، واسه‌ی شروع شما گزینه‌ی پکیجتون رو انتخاب میکنید، من قبل از واریز پول به واسه شما جزو عیب یابی و نکات دست نویس خودم رو میفرستم سوال داشتید میپرسید، بعد از این کار شما هزینه‌ی کلاستون رو واریز میکنید به همراه رسید میفرستید من جزو آموزشیتون که همه دست نویس خودم هست و با توضیح کامل هست و نکات پخت هر کیک رو داره واسه شما میفرستم، شما تا ۱ ماه با همون هزینه میتونید برای هر کیکتون با من در تما باشید و رفع اشکال بشید