2777
2789

سلام،من پشت کنکوریم یه دوماهی درس خوندم وبنابه مشکلاتی نتونستم ادامه بدم،الان ک مشکلم حل شده تصمیم دارم ادامه بدم ولی خیلی میترسم که نشه،همه هم که ناامیدکردن منو،بنظرشماکسی بوده که تواین مدت کم پزشکی یاپیراپزشکی روزانه قبول شده باشه؟؟؟هدفم شهرای بزرگ نیست.سهمیه پنج درصدی دارم.لطفاکمکم کنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داداش منم كل سهميه معدل رو داره 

هم پيش و هم سه سال 

نظام قديمه ولي اصلا متمركز نميخونه

پشت كنكوره

بنظرتون ميتونه پزشكي قبول شه

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤️

الان ما بگيم ميشه يا نه تو درس خوندن شما اثري داره؟؟

شما چاره ي ديگه اي نداري جز اينكه بخوني با تمام قدرت

حالا اگه بگيم نميشه ميخواي بشيني دست رو دست بذاري؟؟

حتي اگه نشه هم اين دوماه تو نتيجه سال بعدت بي شك خيلي موثره 

و باعث ميشه عادت كني به درس خوندن و ولش نكني

تو این مدت باقیمونده جزوه هات رو بخون و تا میتونی تست بزن فقط تست های سراسری دهه نود

مرور هم بکن

نیکی چو از حد بگذرد نادان خیال بد کند! از دل برود هر آنکه از دیده برفت!
داداش منم كل سهميه معدل رو داره  هم پيش و هم سه سال  نظام قديمه ولي اصلا متمركز نميخونه ...

سهمیه معدل واقعا تاثیر خاصی نداره... مخصوصا تو رتبه های برتر... یعنی تا جایی ک من میدونم تو کارنامه ی رتبه های زیر ۳۰۰۰ منطقه دو نوشته بود بدون تاثیر مثبت حتی واسه معدل ۲۰

سهمیه معدل واقعا تاثیر خاصی نداره... مخصوصا تو رتبه های برتر... یعنی تا جایی ک من میدونم تو کارنامه ...

اتفاقا معدل ديپلمش ١٩.٩٣ هستش😰

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤️