2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 68 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش من جات بودم

کاش بچمو داشتم 

کاش خدا اینجوری باهام نمیکرد😭😭😭

تفاوت بین ما هست ولی بچه دار شدن و موندنش برامون ک خواست و اراده ی خداست پس چرا اینجوری😔

🍃🍀بیقراره آرامش اسمتم خـــــــــــــدا😘😘 دستام رو ب قدرت تو بالا اومده دستمو بگیر🍀🍃یاارحم الراحمین🌺🌺🍁

اگر شرایطتش رو نداشتی باید خیلی مراقب میبودی و همزمان از دو روش جلوگیری استفاده میکردی. الانم من که نمیتونم راهنمایی کنم چون توی گناه سقطت شریک میشم. سق، عواقب خیلی بدی داره.‌اگر الان زندگیت مشکل داره بدون بعد از سقط صد برابر بدتر میشه.‌اینجا به جواب نمیرسی

زعفرون غلیظ دم کن روزانه بخور. رازیانه غلیظ یه فلاسک در روز بجای آب بخور. چیزای دیگه هم هس که فکر ...

یکی این کار رو کرد فقط باعث شد دوتا از انگشتای بچه تشکیل نشه و ناقص شد اما حتی مجور سقط ندادن

وای نگو استغفرالله میخوای ادم بکشی خدا داده خوش ب حالت کاش ب ما هم اینجوری نظر لطف و رحمتشو میکر ...

ادم???عزیزم هنوز ی لخته خونه و من واقعا شرایطشو ندارم بنظرم خداهم بهم نمیگیره این گناهو

اوخی.دوس ندارم بندازیش ولی یکی از دوستام همش باردار میشد و اینام بچه نمیخاستن.همش اسپند میخورد و سقط ...

عزیز اسپند تا هفته اول ودوم بارداری به کار میاد.من شنیدم دیرتر شه خود مادرم آسیب میبینه:/

من عاشق اینم که کاری کنم٫کسایی که از من بدشون میاد٫بیشتر از من بدشون بیاد....:!