2777
2789
عنوان

دفاع الکی همسر از خانوادش

1393 بازدید | 36 پست

خانما هفت ساله از زندگی من میگذرسلام خانواده همسرم هر  بلایی سرم آوردن سعی کردم احترامشون رو نگه دارم گاهی هم محترمانه جوابشونو دادم ولی آدم نمیشن.وقتی به همسرم ميگم همش الکی دفاع میکنه که منظوری نداشتن و... بعد دعوامون میشه.با مشاور هم صحبت کردم میگه باید کاراشون روبگی که همسرت در جریان باشه .ولی دفاع هاش عصبیم میکنه .چکار کنم ب نظرتون؟؟خسته شدم دیگه

خداوند در قلب توست و تو در آسمانها به دنبالش میگردی...

یا خدا من میپوکم.من مشکل دارم با خانواده شوهرم .شوهرم 2روزه میره خونشون عروسی به پا میکرد .

خدایا مرسی که عشقهاموآفریدی😍😍😍😍😍😍😙😙😙😙😙😙😙شکر برای نعمت هایت 🙏.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حرفارو تو دلت نگه ندار....من از ی مشاور شنیدم مثلا از حرفی یا کاری ناراحت شدی ...با تندی طلبکارانه نه ...اروم با ناراحتی بگو مثلا مامانت چرا فلان حرفو بهم گفت مگه من چیکار کردم؟؟؟بدشونو جلو شوهرت نگو بالاخره خانوادشه دگ ناراحت میشه جانب داری میکنه 

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌

دفاع خوبه شوهر من قضیه رو چنان بر میگردونه که من مقصر میشم

یعنی من هیچی نگفتم هیچ کاری نکردم مورد بی اجترامی و بیمهری واقع شدم اگر به همسرم گله کنم چنان قشقرقی به‌پا میکنه تهشم میگه تو رو لایق ندونستن چون حتما یه کاری کردی خودت مقصری

منم در نهایت ترجیحا نمیگم بهش

مشاور هم راهنماییهاش واسه ادمهای عادیه اونا امثال شوهر منو نمیفهمن الکی میگن بگو وقتی میگم اخرش خودم داغون میشم فایده ش چیه

کدوم شوهری و دیدی طرف زنشو بگیره !!!از ۱۰۰ تا دوتاشون طرف زنشونن .. البته خودمم باشم طرف خانوادمو می ...

من خودم دوست دارم منطقی باشه و حق رو بگه حتی اگه من مقصر باشم

دفاع خوبه شوهر من قضیه رو چنان بر میگردونه که من مقصر میشم یعنی من هیچی نگفتم هیچ کاری نکردم مورد ب ...

آره واقعا .میگه شوهرت ميدونه حق با تو هست ولی خانوادشن دیگه😕😕گفته پس روح و روان من چ میشه این وسط

دفاع خوبه شوهر من قضیه رو چنان بر میگردونه که من مقصر میشم یعنی من هیچی نگفتم هیچ کاری نکردم مورد ب ...

تو منی یا من توام شوهر منم همینه ولی من تلافی کردم هرچی از دهنم درومد بارشون کردم باهاشون قطع رابطه کردم با شوهرم 7ماهه قهرم راحتم اعصابم  سر جاش آرامش دارم شوهرم بالاخره سرش به سنگ میخوره به امید اون روز

عزیزم حرفارو تو دلت نگه ندار....من از ی مشاور شنیدم مثلا از حرفی یا کاری ناراحت شدی ...با تندی طلبکا ...

همون آروم هم امتحان کردم باز میگه باتو نبوده.مثلا یک روز با دخترش نشستیم بحث سر کار رفتن من بود گفتن بردوسر کار گفتم علاقه ندارم بعد تا شوهرم رفت بیرون تیکه انداخت مادره.که خدایا این زنایی که بیکار بیکارمیگردن دولت ی پولی بریزه حسابشون ایشالا.منم خودم زدم نشنیدن.بعدبرا شوهرم گفتم میگه با تو نبوده .گفتم پس لابد با دخترش بوده.😕😕😕

تو منی یا من توام شوهر منم همینه ولی من تلافی کردم هرچی از دهنم درومد بارشون کردم باهاشون قطع رابطه ...

منم جواب آماده دارم براشون ولی دوس ندارم حرمتاشکسته شه

آره واقعا .میگه شوهرت ميدونه حق با تو هست ولی خانوادشن دیگه😕😕گفته پس روح و روان من چ میشه این وسط

نصف مشاورا الکی از رو کتاب فرمولی حرف میزنن

خودشون تو موقعیت نمیتونن تحمل کنن

اخه مشاوره که فقط به کتاب نیست به موقعیته به درک طرف مقابل من چون شوهرم همین خلق و خو رو داره شما رو درک میکنم در مقابل این تیپ ادم نگی خیلی سنگین تری

فقط سعی کن خیلی زیر پوستی باهرکی مثل خودش رفتار کنی 

من قدیما خودمو میکشتم واسه خانوادش بعد بی مهری و بی احترامی دیدم اعتراض کردم به همسرم نتیجه اینکه اصلا گوش نداد محکومم کرد که خودت مقصری حتی گدش نمیکرد ببینه مشکل چیه فقط داد و جنجال و.....

در نتیجه من الان ۱۸۰ درجه عوض شدم البته یه روزه نه ها طی سالهاااااااااااااا الان سنگ شدم واقعا تو دل و قلبم خانوادش برام مردن نگاهم بهشون سرد شده کارام شده رفع تکلیف با حفظ احترام و ارامش 

تو منی یا من توام شوهر منم همینه ولی من تلافی کردم هرچی از دهنم درومد بارشون کردم باهاشون قطع رابطه ...

ولی من یه کار دیگه کردم چون ارامشم برام مهمتر بود

شوهر من اصلا کنترل اعصاب و خشم نداره اگر تند میرفتم الان یا اون قاتل بود یا من

پست قبل منو بخون ببین من چکار کردم

نصف مشاورا الکی از رو کتاب فرمولی حرف میزنن خودشون تو موقعیت نمیتونن تحمل کنن اخه مشاوره که فقط به ...

مرسی گلم.وقتی هم ناراحت میشم دعوامون میشه باهم میگه اصلا دیگه نیا اونجا.بجای اینکه همدردی کنه آروم کنه.داغون شدم از نظر روحی ...