2777
2789
عنوان

دفاع الکی همسر از خانوادش

| مشاهده متن کامل بحث + 1393 بازدید | 36 پست
منم جواب آماده دارم براشون ولی دوس ندارم حرمتاشکسته شه

نشکون حرمترو ادم‌بعدا پشیمون میشه سیاستتو حفظ کن 

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=89992243]نصف مشاورا الکی از رو کتاب فرمولی حرف میزنن خودشون تو موقعیت نمیتونن تحمل کنن اخه مشاوره که فقط به ...[/QUOT

منم الان باهاشون قطع رابطم و با شوهرم بی تفاوت قبلا شوهر باهام قهر میکرد خودمو میکشتم تا آشتی کنه ولی الان کلا بی خیالش شدم زندگیم شده دوتا پسر هام منم قبلا مادرشوهرم ازم ناراحت میشد سریع میرفتم دلجویی ولی الان انگار نیستن راحت راحتم

مرسی گلم.وقتی هم ناراحت میشم دعوامون میشه باهم میگه اصلا دیگه نیا اونجا.بجای اینکه همدردی کنه آروم ک ...

دقیقا همینه شوهر من تا بحث میشه دست بچه رو میگیره شام و نهار به لج من میره اونجا بیشتر هم میمونه

تازه مادرشوهر من از خداشه من نرم

علنی میگه تو نیایی من راحتترم با بچه و نوه ام چرااا چون میدونه بدترین رفتارم با من بکنه شوهرم  روابطش رو با اونا محکم چسبیده و منو زیر پا میزاره 

منم بعد سالها به این نتیجه رسیدم یا باید برم تا ته خط و طلاق که ارزششو نداره واسه بی حرمتی خانوادش خودمو بچمو بدبخت کنم یا باید شان خودمو حفظ کنم و وارد بازی ای که مطمئنم بازنده هستم نشم در نتیجه اگر بی حرمتی ببینم تا اونجا که بتونم یا شوخی و خنده یا کنایه البته خیلی لطیف که دعوا نشه جواب طرفو میدم و بعدا هم هرگز به همسرم گله نمیکنم

[QUOTE=89992243]نصف مشاورا الکی از رو کتاب فرمولی حرف میزنن خودشون تو موقعیت نمیتونن تحمل کنن اخه مش ...

ولی مراقب باش با سیاست برخورد کن زیاد بی تفاوتی به شوهرت ادامه پیدا نکنه

جامعه خرابه نزار زیر سرش بلد شه

کجدار و مریز برخورد کن

اگرم مقصر تو باشی بهت بگه بازم ناراحت میشی مطمئن باش

نه باور کن اتفاقا دوس دارم اشتباهم رو بهم بگه وقتی بیطرفه نه اینکه طرف اوناس

خداوند در قلب توست و تو در آسمانها به دنبالش میگردی...
دقیقا همینه شوهر من تا بحث میشه دست بچه رو میگیره شام و نهار به لج من میره اونجا بیشتر هم میمونه تا ...

منم وقتی دفاع الکی میبینم تصمیم میگیرم حالشون رو خودم بگیرم  تا ادب شن ولی دو روز بگذره یادم میره کاراشون

برادر شوهر لعنتيه من اومده خونمون ميخواد باهامون زندگي كنه😐😐😐

ایش متنفرم که درک نمیکنن نامحرمن آدم میخواهد راحت باشه  مال منم همینن البته از خونه ما دوره  تلپ شده رو دل جاریم تو خونه یک خوابه با چهار تا بچه

مرسی گلم.وقتی هم ناراحت میشم دعوامون میشه باهم میگه اصلا دیگه نیا اونجا.بجای اینکه همدردی کنه آروم ک ...

مال شما خوبه میگه نیا.شوهر من کوتاه بیا نیست. مطمئن باش اینا درست نمیشن.