2777
2789

پسرم ۱۱ ماهشه و تا الان شیر خشک نان میدادم بعد به خاطر اینکه شنیدم شیر نان تراریختست( ممکنه نباشه اما من میترسم )

میخوام آپتامیل بدم به نظرتون مشکلی پیش نمیاد؟

دلم گرفته از این طعنه های مردم شهر         چقدر خسته ام آ

اگه نان بهش میفته عوض نکن..دیگه هیچی بهش نمیفته

دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از تراریخته بودن نترس. کی میدونه شاید آپتامیل هم باشه. با اپتامیل معمولا مدفوع ابکی تر هست. شاید بهش نسازه، باید امتحان کنی، تا بهش ندی معلوم نمیشه. من اپتامیل میدم.

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
من اپتامیل میدادم چون یبوست گرفته باهاش ببلاکش کردم دوزیک حالت اسهال گرفته بودچون گوارششون تغییرمیکن ...

نه عزیزم یبوست نگرفت

از تراریخته بودن نترس. کی میدونه شاید آپتامیل هم باشه. با اپتامیل معمولا مدفوع ابکی تر هست. شاید بهش ...

امروز آپتامیل خریدم اما هنوز ندادم میترسم مشکل ساز بشه

اگه نان بهش میفته عوض نکن..دیگه هیچی بهش نمیفته

بله از نان راضی ام . اما خدا نگذره ازشون هر روز یه دلهره میندازن به جونمون

امروز آپتامیل خریدم اما هنوز ندادم میترسم مشکل ساز بشه

الان برای تراریخته ها خیلی چیزا میگن. اول که معلوم نیست نان تراریخته باشه، خیلیا با شرکت نستله بدن میگن اسرائیلیه برای همین ندین به بچتون.

اگه الان تراریخته ها نبودن نصف مردم دنیا به خاطر ازبین رفتن محصولات کشاورزی و نبودن غذا مرده بودن. اما چرا بیماری ها زیاد شده؟ به عنوان کسی که داره دکترای صنایع غذایی میخونه، عقیده شخصیم اینه که کودهای شیمیایی و سموم و آفت کش ها مهم ترین عاملن و نه تراریخته ها...از طرفی نسبت به ۱۰۰ سال پیش میانگین عمر ادم ها بالاتر رفته..درسته بعضی بیماری ها بیشتر شده اما قدیم منتظر مرگ ادم ۶۰ ساله بودن اما الان اینطور نیست...جات بودم همون نان رو میدادم...اگه خیلی ناراحتی اپتامیل رو امتحان کن ببین چی میشه ....

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
الان برای تراریخته ها خیلی چیزا میگن. اول که معلوم نیست نان تراریخته باشه، خیلیا با شرکت نستله بدن م ...

درست میگید. منم اینا رو قبول دارم اما متاسفانه خیلی در مورد بچه حساس و ترسوام . آره یه بار بهش اپتامیل میدم ببینم چی میشه

بله از نان راضی ام . اما خدا نگذره ازشون هر روز یه دلهره میندازن به جونمون

نان را هیچی اضافه نکردن بهش فعلا نترس..

دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است