2777
2789
عنوان

پیام داده برم نگاه کنم❓❓❓

144 بازدید | 31 پست

به خاطر کنکور دیشب با ی پسر به هم زدم چون دیگه نمیتونستم رو درسام تمرکز کنم الان رفتم تلگرام رو چک کنم اسم کاربریشو این گذاشته بود 👈🏻 💔

میترسم برم نگاه کنم چی فرستاده دوباره حرف بزنیم😂😂

آخه من نمیفهمم این پسر ۶ سال از من بزرگتره کلا ۴ ساعت باهم چت کردیم چه حسییی به من پیدا کرده واقعا من تعجب میکنم آخه من نه عکس فرستادم نه چیزی هیچی هم نگفتیم آخه چطوری دوسم داره میدونم دروغه ها ولی چرا دروغ میگه😂

ول کنم نگاه نکنم ها؟

نگید تلگرامتو حذف کن باید برم فیلم درسی دانلود کنم مجبورم تلگرامم رو داشته باشم پسره هم دلم نمیاد مسدوش کنم نگید مسدودش کن چون ۳ بار مسدودش کردم با ی اکانت دیگه پیام میده 😅

کلی شماره دارع

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

چتارو یه طرفه پاک کن برا خودت

فک کنه اصلا سین نکردی

اگه باز ادمه داد هی بلاک کن بالاخره هزارتا شماره که نداره و یه جا تموم میشه

آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو پشرم خودش میره

چش آقا نقی😂

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

چتارو یه طرفه پاک کن برا خودتفک کنه اصلا سین نکردیاگه باز ادمه داد هی بلاک کن بالاخره هزارتا شماره ک ...

کلا نگاه نمیکنم دیگه چی میفرسته

این ماجرا رو برای منم پیش اومده

بعد ۳ روز میگه نظرت راجب رابطه جنسی و نود و فلان چیه

تا که بگی نه اهلش نیستم

ادم میشه دیگه مزاحمت نمیشه

بعدم عزیزم تلگرام میتونی پیامو بدون اینکه چت رو باز کنی نگاه کنی

روی اون قسمتی که عکس پروفایل نشون میده یکی دو ثانیه فشار بده

پیام هارو میتونی بدون اینکه سین بخوره نگاه کنی

قبلش روی یه چت دیگه امتحان کن

ولی خب بنظرم کلا چتشو پاک کن

این ماجرا رو برای منم پیش اومدهبعد ۳ روز میگه نظرت راجب رابطه جنسی و نود و فلان چیهتا که بگی نه اهلش ...

راستتت میگیددددامتحان کردم نوشته دلم برات تنگ شده 

یعنی حتی اگه میتونی شماره ات رو عوض کنب شدت آدم چندش و مزخرفیه

شمارمو ندادم بهش فقط آیدیمو دادم 

چرا چندشه؟😂

فکر ک نکردی عاشقه.؟دیگه خودت بفهم چرا چندشه

نمیدونم همش احساساتیم میکنه مثلا میگه توروخدا باهم حرف بزنیم من تنهام مامانم فوت کرده تازه و کسی رو ندارم تو حالمو خوب میکنی و اینا آخه کلا در مورد هیچی حرف نزدیم اون از تنهایی هاش میگه منم در مورد کنکور حتی در مورد دوست داشتن همدیگه هم چیزی نگفتیم البته اون میگه من وابستت شدم دوست دارم ولم نکن و این چرت و پرتا

راستتت میگیددددامتحان کردم نوشته دلم برات تنگ شده

یا چتش رو باز نکن 

یا اگر میخوای باز کنی بهش بگو من علاقه ای به شما ندارم مزاحم نشید 

سرد برخورد کن

ابنجور ادما نخاله فرصت طلبن معلوم نیست با چند نفر همزمان صحبت میکنن و به چند نفر میگن دلش براشون تنگ شده

یا چتش رو باز نکن یا اگر میخوای باز کنی بهش بگو من علاقه ای به شما ندارم مزاحم نشید سرد برخورد کنابن ...

بله خب وقتی هزار تا اکانت داره قطعا فقط با من چت نمیکنه با هزاران نفر چت میکنه زبون دخترارو هم خوب بلده 

نمیدونم همش احساساتیم میکنه مثلا میگه توروخدا باهم حرف بزنیم من تنهام مامانم فوت کرده تازه و کسی رو ...

اووو پس در واقع داره ازت سوء استفاده میکنه

مگه تو تسکین دهنده درد اونی 

برای اینکه حال خودشو خوب کنه وقت تو رو میگیره 

گوش شنوا گیر اورده