2777
2789
سلام
خمیر دندونای ایرانی هم فلوراید دارن من خودم چند تا خمیر دندون بچه گرفتمهمشون نوشته بود فلوراید داره .من یه مدت واسه پسر 2 سالم استفاده میکردم که بعد بردمش دندانپزشک اطفال گفت اگه خمیردندون رو قورت میده اصلا نزن خیلی مضره و فقط مسواک و آب بزن که من هم همین کار رو میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهترین ترکیب بجای خمیردندانهای مضر استفاده از فرمول زیر است :
5 واحد عسل + 2 واحد نمک ( ترجیحا نمک دریا)
این ترکیب هم برای کودکان و هم برای بزرگسالان عالیه .
خمیردندانهایی که توی بازار هست اکثر مضرند چه خارجی چه ایرانی
به دورو برتون نگاه کنید میبینید که افرادی که بیشتر خمیردندان میزنن بیشتر هم دندان پوسیده دارند !!!
نکته: عسل تنها شیرینی ای هست که به دندان آسیب نمیزنه و باعث ازبین بردن باکتری ها هم میشه
چیکو بدون فلوراید خوبه اگه گیر بیاد
من الان ژل کام یا بس میزنم که فلوراید هم داره اگه بچت نمیتونه خمیر دندونو تف کنه و قورتش نده بدون خمیر دندون بزن.
دختر من کاملا یاد گرفته تو دهنش نگه میداره بعد تف میکنه منم با خیال راحت هر خمیر دندونی گیر بیاد میزنم براش
من یه مدت خیلی گشتم برای دخترم .. اصلا خمیردندون بدون فلوراید گیر نیاوردم اخرش از آلمان برام اوردن .. الان اونو میزنم .. دختر منم بلد نیست تف کنه
ما یک مشت خاطره‌ایم.. هر کدوم برای کسی تلخیم