2777
2789
از زمانی که دندون دارن
مارک مهم نیست فقط مخصوص بجه باشه
و باید وقتی تمام شد از مارک دیکهای استفاده بشه
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راضه جان هیج وقت نباید لثه رو به یک خمیردندون عادت داد
بزرکترها هم همینطور
اکه یک دفعه سنسودین میزنی وقتی تویوبش تمام شدبعدی اورال بزن بطور مثال
میدونی خنده های شیرینت من رو به زندگی امیدوار میکنه و نگاه زیبات به من امید زندگی میده .
من که بعد از بارداری دومم مینای دندونم حساس شده و فقط وایت اسمایل ویژه میناهای حساس جلوی درد مینای دندونم رو میگیره
البته خود من هم تا به حال برای بچه ها از هر مارک مرغوبی که بوده استفاده کردم و اینطور نبوده که فقط یه مارک خاص استفاده کنم
سلام دوستان

من از دندونپزشک سوال کردم گفتش اگه خمیردندون استفاده نشه بهتره. فقط مسواکو مرطوب کنید بکشید روی دندوناشون. آخه جدیداً می گن خمیردندون سرطان زاست.
ببخشید من اطلاعات کافی ندارم ولی چون تو مقاله روزنامه خوندم و خودم هم از پزشک پرسیدم گفتم که بدونید. خودتون هم تحقیق کنید بد نیست.
توجه توجه تا قبل از سه سالگی نباید از خمیر دندون استفاده بشه من خودم فکر می کردم تا قبل از دو سالگی ولی حدودا دو هفته پیش که دخترم رو بردم پیش یه متخصص دندونپزشکی اطفال گفت تا قبل از سه سالگی استفاده نکن چون خمیردندون های ایران فلوراید ندارن خارجی ها هم به خاطر تحریم وارد ایران نمی شن و چون بچه نمی تونه بعد از مسواک زدن خمیردندون رو تف کنه و قورتش می ده بعدا روی دندون های اصلیش هم اثر می ذاره منم دیگه هیچی استفاده نکردم مسواک رو فقط خیس می کنم می کشم روی دندون هاش
سلام
ممنون دوستان که نطر دادین/
یلدا جون......شما نوشتی..(((((((خمیردندون های ایران فلوراید ندارن )))))))))))من فقط اینو میدونم که خمیر دندون مخصوص کودک نباید فلوراید داشته باشه دقیقا به همون دلیلی که گفتی(چون بچه نمی تونه بعد از مسواک زدن خمیردندون رو تف کنه و قورتش می ده بعدا روی دندون های اصلیش هم اثر می ذاره)دقیقا بخاطر همین قورت دادن نباید از خمیر دندون دارای فلوراید استفاده کرد.چون اون چیزی که بر اثر بلعیدن باعث میشه دندونای دایمش خراب بشه همون فلوراید.
من دنبال یه خمیر دندون هستم که بدونم دقیقا خالص و بدون فلوراید و مخصوص کودک باشه چون شنیدم تولید داخل نا خالصی(فلوراید)داره
در مورد تعویض خمیر دندون بعد از تموم شدن هم باید بگم
واسه اینه که میکروب ها و باکتری های مضر داخل دهان بعد از یه مدت نسبت به یه خمیر دندون خاص و همیشگی مقاوم میشن چون نسبت بهش چیزی شبیه پاد تن تولید میکنن و اون خمیر دندون با همون ترکیب تکراری و همیشگی دیگخه نمیتونه از بین ببرتشون.واسه همین تعویض خمیر دندون و یه ترکیب تازه خیلی میتونه تو سلامت دندون موثر باشه