2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جان من عکس بفرست اینجوری فایده نداره😍😊

عزیزم من خونم کامل نیس 

طرح ها هم همراهم نیس الان 

بزار آرشیومو نگاه کنم ببینم اونایی ک ازش ایده گرفتم هستن یا نه 

•معمار و طراح داخلی • •مشاور دکوراسیون و چیدمان• 
اره عزیزم من خودم طراح داخلی ام واس همین جسارت به خرج دادم واس این کار رنگ مبلمانم ترکیب لیمویی و طو ...

بیشتر توضیح بدید با عکس باشه عالی میشه 

سرامیک ها کرم روشنه سفید نیست قرنیز رو قهوه‌ای خریدم مرددم گفتم سفید بگیرم خیلی بی روح میشه

103 متره 

سابنتون چند متره عزیزم..؟طوسی رنگ سردیه باید حتما مکملش ی رنگ دیگه باشه چندتا چیز تزیینی که خونه رو از سردی و یکنواختی دربیاره

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا

آشپزخونه من اکثرش سفید هایگلس هست

دو تا کابینت ایستاده طوسی هستش

ولی اگه بجای طوسی رنگ قهوهای میکردم خوب میشد

چون احساس میکنم دلگیر شده

طوسی نو رو خوب منعکس نمیکنه

اگه خونت نور گیر و بزرگه شاید خوب بشه

ولی برای خونه کوچیک و کم نور دقت کن

من تجربمو میگم

من قسمت نشیمن سالن رو مبل طوسی گرفتم دیوارا هم یکیش احساس میکنم کمی دلگیره و احساس سردی میده به آدم با اینکه دیوار رنگ کرم روشن هست

ولی قسمت مهمون رو مبلش کرم و قهوهای هست خیلی دلنشین و گرمه

سبحان ربی و بحمده و استغفر ربی و اتوب الیه

عزیزم من خونم ۱۲۰ متره ؛ کلن مدرن طراحیش کردم ؛ و اینکه من تازه خونه رو دو ماه دیگ تحویل میگیرم ؛ طراحی کردم البته شاید تغییر کنه ؛ چون مامانم هی میگه من اینجوری دوس ندارم اونجوری دوس ندارم 😒😒😒😒 ولی مطمئنن جزئیات تغییر میکنه 

کلیات نه 

بیشتر توضیح بدید با عکس باشه عالی میشه  سرامیک ها کرم روشنه سفید نیست قرنیز رو قهوه‌ای خریدم م ...

قهوه ای طوسی آخه اصن بهم نمیان گلم و رنگ سرامیک و متوجه نشدم 

اگه کرمیه قرنیز و لیمویی یا کرم بگیر و کل خونه رو طوسی نکن رنگ خیلی سردیه با یه رنگ گرم باید قاطیش کنی