2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک چیزی بگم

رنگهای تو طیف خاکستری خاص هستن و زیاد با دکوراسیون ایرانی جور در نمیاد

اگه میتونی بقیه وسایلتو هماهنگ کنی با این رنگ اونوقت از خاکستری و طوسی استفاده کن

رنگ خاکستری تو دکوراسیونههای خارجی خیلی زیبا میشه ولی اینجا سخته ست کردن

در ضمن به احساس شما هم بستگی داره که با این رنگ چه حسی میگری

و اینم بگم این رنگ دکوراسیون تو عکس خیلی قشنگ دیده میشه ولی بعد اجرا به زیبایی طرح و عکس نمیشه

سبحان ربی و بحمده و استغفر ربی و اتوب الیه
انشالله خوب میشه 😍هزینه طراحی چقدر شد اگه دوست دارید بگید

هنوز هیچی چون فقط رنگ رو گفتم و مشاوره داد

برای چیدمان و همراهی خرید وسایل هم فعلا چیزی نگرفته

ولی بیشتر از بیست تومن نمی دم چون همه وسایل رو دارم با هزینه خودم میخرم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

یک چیزی بگم رنگهای تو طیف خاکستری خاص هستن و زیاد با دکوراسیون ایرانی جور در نمیاد اگه میتونی بقیه ...

مچکرم گلم وقت میزاری و توضیح میدی

بله واقعه هر کسی نمیتونه

فکر کنم منم از همون دسته باشم

منم عاشق این طیف رنگم...اما بخاطر اینکه کلن وسایل کرم قهوه ای ان،حتی کاغذ دیواری هام...کابینتام 😞 

سخته ست کردنش...خصوصن که پرده امو تازه خریدم و جنس خوب...حیفم میاد عوض کنم

اما ان شالله برای سال آینده عید،تصمیم دارم رویه مبلمانمو عوض کنم(طوسی براق) چوبشم خیلی جنس خوبی داره که اونم صدفی میخام بشه...میمونه فرش و کاغذ و بوفه...فرشارو سخته خیلی مگه ترک بگیرم که رنگ دلخواهم بشه.

کاغذ هم طوسی کم حال تا ببینم چه رنگی گیرمون بیاد

یه پارتیشن قهوه ای هم امسال نصب کردیم☹ 

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
منم عاشق این طیف رنگم...اما بخاطر اینکه کلن وسایل کرم قهوه ای ان،حتی کاغذ دیواری هام...کابینتام 😞&n ...

١نشالله همه وسایلتون رو به زودی عوض کنید با این اوضاع اقتصادی خیلی سخته