2777
2789
عنوان

ازدواج......؟

295 بازدید | 15 پست

سلام...بنظرتون اگه با هکچین شخصی ازدواجکنید به مشکل برمیخورید؟

اون مرد 25ساله اش خونه و ماشین داره به اندازه یکافی پول داره و شغل و درآمد خوبی هم داره ...خانواده ی نسبتا خوبی هم داره....اهل هیچکونه سیگار یا مواد مخدر هم نیست ...اما حدود یکسال با دختری که انتخاب مادرش بوده عقد میکنه ولی کارشون به طلاق میکشه و دراین مدت یکسال شاید حتی همدیگرو 3بار هم ندیدن وهیچگونه رابطه ای باهم نداشتن .اینم بگم که مرد درخواست طلاق داده چون ظاهرا اخلاق دختر خوب نبوده و اکثریت تایید کردن.....بنظر شما این میتونه بعدا براشون مشکل ایجاد کنه.؟؟؟/این سوال دوستم بود دوستای گلم ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه باز مادر پسره دوستتون رو انتخاب کرده اول چند جلسه با هم بیرون برن بعد ،ولی اگه دوستتون انتخاب خود پسره هست مشکلی نیست 

۱۰ درصد تخفیف برای دوستای نینی سایتی 

پسر ۲۵ ساله از نظر فکری چقدر مستقله؟اینم بررسی بشه 

کسی که به انتخاب مادرش سن کم عقد میکنه بیشتر باید شخصیتشو زیر ذره بین قرار داد

خدا جون من هنوز سر قولم هستم از عید غدیر امسال و امروز که اول محرمه همه چشم امیدم به توعه.

طلاق رو نمیشه از یک طرف قضاوت کرد 

فقط تو سه بار دیدار چطور تشخیص داده خانمه اخلاقش بده؟!!!

برای  ازدواج باید و باید از دوطرف سوال پرسید و علت طلاق رو جویا شد

این یکطرفه به قاضی رفتنه

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
طلاق رو نمیشه از یک طرف قضاوت کرد  فقط تو سه بار دیدار چطور تشخیص داده خانمه اخلاقش بده؟ ...

چون عزیزم تو دوتا شهر مختلف زندگی میکردن ..و اینکه تو همون دوسه باری که دختر و دیده بخاطر رفتاراش دلسرد شده ...

طلاق به معنا بد بودن طرفین  نیست ...ولی شما مطمینی بلوغ فکری کامل داری برای ازدواج ؟؟؟؟دلیلش اینه که از اولا نزدیکی اقا به خانم و شرایطش تو ذهنت بولد هست ..در صورتیکه وقتی کسی طلاق گرفته با این شرایط باید رو مسائل اخلاقی زوم کنی ...بعدم حتما با خانم اول صحبت کن از کجا معلوم آقا درست میگه ؟؟؟در آخر پسر 25 ساله از نظر من به طور کل واسه ازدواج مناسب نیست 

چون عزیزم تو دوتا شهر مختلف زندگی میکردن ..و اینکه تو همون دوسه باری که دختر و دیده بخاطر رفتاراش دل ...

نمیشه عزیزم تو سه بار نمیشه فهمید

اونم یه شهر دیگه 

اینجوری باشه همه‌ی خانم‌ها باید جدا بشن چون بیشتر از سه بار تو زندگی مشاجره داشتن

اینو حتما در نظر داشته باشید شما فقط دارید از آقا میشنوید 

شاید خانم هم خیلی حرفا برای گفتن داشته بلشه 

کمترینش خساسته 

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))