2777
2789
عنوان

برای فروش جنس چه ذکری خوبه

24528 بازدید | 16 پست

خانم ها تو رو خدا بهم بگید چه ذکری برای فروش جنس خوبه من شوهرم نمایندگی داره ولی این یه ماه هر کار میکنه جنس ها به فروش نمی ره چه ذکر و دعای خوبه که ردخور نداشته باشه به خدا شب و روز نداریم چند روز دیگه هم باید پول جنس ها بده ولی هیچ نفروخته هر چی میگرده هیچکس نمیبره نمیدونم چه گره ای هست افتاده تو کارمون خدایا خودت کمک کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=89949539]منم.اوضاعم خرابه نگاه جنس ها میکنم داغ دلم تازه میشه 

واله موندم تو کار خدا آیقد ذکر میکنم آیقد دعا نذر کردم فقط این جنس ها به فروش بره بیچاره شوهرم یه ماهه صب تا شب ویزیتوری میکنه هیچکس ازش نمیخره

سوره واقعه بخون،من خودم هم وقت اذان صبح میخونم هم مغرب استغفارحضرت علی ازبازاردانلودکن روزی یه بارب ...

من هر شب واقعه میخونم حدیث کسا با حشر صبح میخونم با دعای نادعلی .۱۲۴۰۰۰هزار صلوات گذاشتم دیگه نمیدونم چکار کنم

من هر شب واقعه میخونم حدیث کسا با حشر صبح میخونم با دعای نادعلی .۱۲۴۰۰۰هزار صلوات گذاشتم دیگه نمیدون ...

عزیزم نگران نباش انشاالله گره ازکارت بازمیشه

مامان منم یه مشکل داشت همش میگفت پس چرا مشکلم حل نمیشه خیلی نگران بود 

چندروز پیش مشکلش حل شد ،دست خدا رو قشنگ میشد توبازکردن گره مشکل مامانم دیداونم طول کشید یکم

فقط فقط ازته دلت امیدت به خداباشه نه هیچ کس دیگه من هروقت ازهمه قطع امیدکردم وفقط به خداامید داشتم مشکلم حل شده

عزیزم نگران نباش انشاالله گره ازکارت بازمیشه مامان منم یه مشکل داشت همش میگفت پس چرا مشکلم حل نمیشه ...

فقط امیدم خداست همین میدونم خدا مشکلم رو حل میکنه ولی وقتی شوهرم رو مبیبنم که بار مشکلات رو دوششه حتی حرف هم نمیزنه از بس تو فکره دیونه میشم تحملم کم میشه خدایا خودت بهم صبر بده