2777
2789
عنوان

بچه ها دوستم سرطان داره

241 بازدید | 14 پست

گردنش ورم کرده دقیقا غده های لنفاویش اول یه غده بود یه طرف گردنش بعدم طرف دیگه گردنش یکی بزرگتر شد خیلی دعواش کردم وقتی دیدم غده ها تا حدی بزرگ شده که حتی نمیتونست دستاشو بالا پایین کنه 

رفته دکتر و اونم فرستادش پیش انکولوژی و سرطان بالغین بعدم نمونه برداری از غده تو گردنش 

خیلی نگرانشم نزدیک ۲۶ سال سن داره و دوتا دختر کوچولو یکی مهد میره و یکی دیگشم هنوز شیر میخوره 

دکتر گفته احتمالا باید دارو شیمیای مصرف کنه ینی شیمی درمانی چون من پدرم درگیر این بیماری بود و از دست دادمش دقیقا میدونم سرطان لنفوم هست ولی اون فک میکنه دارو شیمیایی ینی فقط مصرف اون دارو و نمیدونه ینی همون شیمی درمانی 

بااین تفاوت که پدرم اصن غدد های لنفومش اولاش ورم نکرده بود و ما فقط از روی رنگ زردش متوجه شدیم و بعدم متوجه بیماریش تو دوره شیمی درمانیش غدد لنف هاش ورم کرد 

ولی دوستم اینجوری هنوز هیچی نشده کلی غدد های لنف ورم کرده 

نگرانشم براش دعا کنید 

کسی میدونه چقد خطرناکه کسی رو داشتین شرایطش عین دوستم باشه ؟؟ینی به این زودی ورم و غده داشته باشه الان خطرناکه؟

اینم بگم هنوز هیج شیمی درمانی نکرده بدنش رو میخارونه سیاه وزخم میشه فوری با یه خارش کوچیک به شوهرش گفتم نذار بخارونه زخماش دیر التیام میگیره و مواظبش باشه 

توروخدا دعاش کنید  وبگید خطرناکه ؟ کسی بوده جایی دیده باشه کسی مث دوستم باشه؟

آنچه پایانی ندارد  _نه تو هستی نه من...! این انسانیت است که تا ابد فریاد کشیده خواهد شد.✋

يا حسين😢

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا من هميشه فكر ميكنم با سرطان ميميرم😭

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

عزیرم ما یکی از فامیلامون دقیقا گردنش از کوش به پایین یه غده در اورد به حذی که گردنشو کج میکرد و بزرگ بود 

رفت دکتر گفت دو حالت داره جلوی گوش درمیاد یا پشت گوش یادم نیس بکیش خطرناکه

نمونه برداشتن خالیش کردن

بعدش عمل کرد الانم خوبه خوبه نگران نباشید به نظرم میره کسی که بچه شیر میده سرطان نمیگیره 

بستگی به جواب پاتولوژی‌داره اگه خوش‌خیم باشه سرطانشدرش‌میارن و یه دوره ید میگیره 

دکتر درست گفته داروی‌شیمیایی میدن بهش 

و بعد اسکن میکنن رنگی بعد ار اون هم توی یه بازه های زمانی باید چک کنه 

من ۱۸ سالم بود این اتفاق برام افتاد و تموم شد رفت پی‌کارش 😊 مثبت باشید حتما همه مراحلش‌خوب‌میگذره 

اگر اصفهانید من بیمارستان امید بودن متخصصم هم دکتر امین الرعایا‌بودن 

جراحت جایی است که روشنایی وارد میشود               مولوی
عزیرم ما یکی از فامیلامون دقیقا گردنش از کوش به پایین یه غده در اورد به حذی که گردنشو کج میکرد و بزر ...

شیرخشک میده اولاش شیر میداد ولی الان شیرخشک میده دعاش کنید توروخدا خودمم کلی حرف زدم ایشاا... که چیزی نیس اگه هم‌باشه روحیت رو از دست نده اینم رد میکنیم من کمکت میکنم

آنچه پایانی ندارد  _نه تو هستی نه من...! این انسانیت است که تا ابد فریاد کشیده خواهد شد.✋
شیرخشک میده اولاش شیر میداد ولی الان شیرخشک میده دعاش کنید توروخدا خودمم کلی حرف زدم ایشاا... که چیز ...

چیزی نیس خوب میشه تورم غدد لنفاویه دقیقا مثل شما اونم‌فرستادن ازمایش نمونه عکس بعدش دراوردن سرطان نیس

چیزی نیس خوب میشه تورم غدد لنفاویه دقیقا مثل شما اونم‌فرستادن ازمایش نمونه عکس بعدش دراوردن سرطان نی ...

گفت غده هات اینقد تو قفسه سینت زیاده که باید دارو دریافت کنی نمیشه برش داشته گفت کل قفسه سینت غده اس

همینکه پوستشو میخارونه اینقد زخم‌میشه و زود خون میاد ینی مشکلی هست توروخدا دعاش کنید خداکمکش کنه