2777
2789
عنوان

اعصابم داغوووونه😡😡😭😭😭😭

258 بازدید | 21 پست

بچه ها من برای هرکاری باید ناز شوهرمو بکشم 

از کارای خونه بگیر تابیرون رفتن هرچی که فکرشو بکنید 

از سرکار میاد فقط،میخاد ولش کنی بخابه 

قرار جای کتابخونه روعوض کنیم من الان نه ماهمه همه کارای خونه روخودم انجام میدم 

کل کتابارو قبل اومدنش خالی کردم که اومد جا به جاش کن 

ولی نکرد گفت بعدافطار 

بعدافطارم به بار گفتم نکرد منم هیچی نگفتم اومدم اتاق خوابیدم اونم پای تلوزیون خوابش برد 

الان ازکیه شیرحموم خرابه اصلا انگار نه انگار صدبار باید بهش بگی 

باید التماسش کنم تابریم بیرون همش میگه مگه خونه چشه بیا بخواب فیلم ببینیم کلا تفریحش خوابه 

خدایااااا خسته شدم مردم هم اینقد ناز نازی ولوس بسکه خونه خودشون مامانش جورشو کشیده وهمه کارشو کرده دیگه عادتش شده زورش میاد الان انگار 

انگار بابامو گفتی🤣

پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.