2777
2789
عنوان

دخترم تب داره يا نه؟

85 بازدید | 18 پست

دخترم يكسالشه 

از بعدظهري احساس ميكنم سرش داغه بدنشم همينطور 

دماسنج گذاشتم زير بغل ٣٦ و داخل گوش ٣٧ 

هيچ علائم ديگه اي نداره 

تشخيص نميدم ك تب داره يا نه 

چيكا كنم؟!!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر دماسنج گذاشتی ۳۶، ۳۷ بوده که تب نداره هوا گرم شده بدنش گرمه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

اگر دماسنج جیوه ای دارید درجه ای که نشون میده رو بعلاوه ی نیم کنید میشه دمای واقعی بدنش

از ۳۷/۷ به بالا تب محسوب میشه

ولی تا ۳۸_۳۸/۵ تب low grade محسوب میشه.که اگر خیلی نگران بالا رفتنش هستید باید استامینوفن بهش بدین

اره  دماسنجم امتحان كردم درست نشون ميداد

پس تب نداره عزیز

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم