2777
2789

بچه ها يك يك ماهي هست با خواهرم شوهرم قهرم تو بحث بهم ب بابام توهين كرد شوهرمم جلو من زدش بعدش اون انگار پشيمون شده بود فرداش از شوهرم معذرت خواهي كرده

هرجا هم ميريم بهم سلام ميكنه من اما محل اصلا نميدم حالا شوهرم خوانوادشو و مادرش اينا رو پنجشنبه افطار دعوت كرده

شوهرت ادبش کرده تو دیگه ادامه نده ولی زیادم تحویلش نگیر

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها منم ب شوهرم گفتم من غذا نميپذم فقط برنج ميزارم خودت جوجه كباب كن با سالاد و سبزي و دوغ خوبه ا ...

خوبه بابا بخدا تجملات بیشتر از خود غذا وقت میگیره

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  

دیگه وقتی تو این ماه سفره افطار میندازیو مهمون دعوت کردی سر سفرت گذشت کن اونم حتما از کار خودش پشیمونه مردم قاتل بچشونو میبخشن شما نمیتونی از یه حرف بگذری تا کجا میتونی کشش بدی آخرش ؟؟؟؟

این نیز میگذرد 
خيلي ناراحتممممم دوست ندارم بياد خونم اگه اومد بنظرتون چجوري رفتار كنم چيكار كنم

خیلی عادی رفتارکن .نفهمن بدون مشورت تودعوتشون کرده .بنظرم اصلابدات مهم نباشه زیادگرم نگیرباهاش