2777
2789

ایوااااااااااااای،دیدین چیشدددددد؟ دنریس پاک دیوونه شد زدب سرشششش😣😣😣😣

بیچاره سرسی اینبار خیلی دلم براش سوخت🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آقا خيلى بد بوووود😞

من اونجا كه سرسى داشت ميگفت نذار بچمون بميره داشتم هاى هاى اشك ميريختم😭😭😭

دنريسم كه جاى باباشو گرفت 

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
دنریسو جان یا اریا میکشه قسمت بعد

آره

من ميگم جان ميكشه 

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
دنریسو جان یا اریا میکشه قسمت بعد

جان احتمالا، اونروز امیلی کلارک بازیگر دنریس یجا میگف وقتی اخرشو خوندم چندساعت تو شوک بودم دوساعت فقط رفتم قدم بزنم ک چرا اینجوری میشهههههه

بنظرم جان دنریسو میکشه، آریام اژدهارو، فقط نمیدونم سنسام ب تریون میرسه، فقط هنو موندم کی کینگ میشه.. ...

نه جان تارگرينه اژدها رو برميدارن

به نظرم برندون رو شاه ميكنن 

جان احتمالا، اونروز امیلی کلارک بازیگر دنریس یجا میگف وقتی اخرشو خوندم چندساعت تو شوک بودم دوساعت فق ...

اره سانسا هم اپیزود قبلی گفته بود آخرش اون چیزی که فک میکنید نمیشه 

نه جان تارگرينه اژدها رو برميدارن به نظرم برندون رو شاه ميكنن 

والا من از سرشب نشستم هرررر چی ک غیر ممکنه اونو پیش بینی میکنم، مثلا هیشکی شاه نمیشه آیرن ثرون رو آخرش جان نابود میکنه و 7 کینگدم ازهم جدا و مستقل میشن😎

آقا خيلى بد بوووود😞 من اونجا كه سرسى داشت ميگفت نذار بچمون بميره داشتم هاى هاى اشك ميريختم😭😭😭 ...

ارههههههه،یکی اینجا، یکی م اون موقع سرسیو اسپرو ها لخت کرده بودن تو خیابون راه میرف خیلیییییییی دلم براش سوخت

والا من از سرشب نشستم هرررر چی ک غیر ممکنه اونو پیش بینی میکنم، مثلا هیشکی شاه نمیشه آیرن ثرون رو آخ ...

خخخخخ اينم ميشه😃