ghatre_ghatre مدیر استارتر عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 699 عنوان چرا اینجورییییییی شددددددد؟ GOT🤐🤐🤐🤐 110 بازدید | 15 پست ایوااااااااااااای،دیدین چیشدددددد؟ دنریس پاک دیوونه شد زدب سرشششش😣😣😣😣بیچاره سرسی اینبار خیلی دلم براش سوخت🖤 1398/02/24 | 01:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ghatre_ghatre مدیر استارتر عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 699 اخخخ دفعه بعد جنگ دنریس و جان اسنو هست به نظر. بنظرم جان دنریسو میکشه، آریام اژدهارو، فقط نمیدونم سنسام ب تریون میرسه، فقط هنو موندم کی کینگ میشه... 🤔
فيلوسوفيا عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 12632 آقا خيلى بد بوووود😞من اونجا كه سرسى داشت ميگفت نذار بچمون بميره داشتم هاى هاى اشك ميريختم😭😭😭دنريسم كه جاى باباشو گرفت بگو ستاره دردانه در انزواى رصدخانه كدام كوزه شكست آنروز؟ كه با گذشتن نهصد سال هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
فيلوسوفيا عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 12632 دنریسو جان یا اریا میکشه قسمت بعد آرهمن ميگم جان ميكشه بگو ستاره دردانه در انزواى رصدخانه كدام كوزه شكست آنروز؟ كه با گذشتن نهصد سال هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
ghatre_ghatre مدیر استارتر عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 699 دنریسو جان یا اریا میکشه قسمت بعد جان احتمالا، اونروز امیلی کلارک بازیگر دنریس یجا میگف وقتی اخرشو خوندم چندساعت تو شوک بودم دوساعت فقط رفتم قدم بزنم ک چرا اینجوری میشهههههه
فيلوسوفيا عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 12632 بنظرم جان دنریسو میکشه، آریام اژدهارو، فقط نمیدونم سنسام ب تریون میرسه، فقط هنو موندم کی کینگ میشه.. ... نه جان تارگرينه اژدها رو برميدارنبه نظرم برندون رو شاه ميكنن بگو ستاره دردانه در انزواى رصدخانه كدام كوزه شكست آنروز؟ كه با گذشتن نهصد سال هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
pnhshaadi عضویت: 1397/07/30 تعداد پست: 299 جان احتمالا، اونروز امیلی کلارک بازیگر دنریس یجا میگف وقتی اخرشو خوندم چندساعت تو شوک بودم دوساعت فق ... اره سانسا هم اپیزود قبلی گفته بود آخرش اون چیزی که فک میکنید نمیشه
ghatre_ghatre مدیر استارتر عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 699 نه جان تارگرينه اژدها رو برميدارن به نظرم برندون رو شاه ميكنن والا من از سرشب نشستم هرررر چی ک غیر ممکنه اونو پیش بینی میکنم، مثلا هیشکی شاه نمیشه آیرن ثرون رو آخرش جان نابود میکنه و 7 کینگدم ازهم جدا و مستقل میشن😎
ghatre_ghatre مدیر استارتر عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 699 آقا خيلى بد بوووود😞 من اونجا كه سرسى داشت ميگفت نذار بچمون بميره داشتم هاى هاى اشك ميريختم😭😭😭 ... ارههههههه،یکی اینجا، یکی م اون موقع سرسیو اسپرو ها لخت کرده بودن تو خیابون راه میرف خیلیییییییی دلم براش سوخت
فيلوسوفيا عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 12632 والا من از سرشب نشستم هرررر چی ک غیر ممکنه اونو پیش بینی میکنم، مثلا هیشکی شاه نمیشه آیرن ثرون رو آخ ... خخخخخ اينم ميشه😃 بگو ستاره دردانه در انزواى رصدخانه كدام كوزه شكست آنروز؟ كه با گذشتن نهصد سال هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....