2777
2789
عنوان

بهش بگم؟؟؟

81 بازدید | 8 پست

زن داییم چهارروزه پشت سرهم بچه هاشومیفرسته مشقاشونوبگم وباهاشون درس کارکنم....البته چندساله که ماهی یادوماهی یک بارتکالیفشونومیارن من میگم ..ولی الان شورشو دراوردن دیگه...اونم توماه رمضون ..البته من بعضی روزا روزه نمیگیرم ...ازبس ذهنم درگیره سحرخواب می افتم وبیدلرنمیشم وازظهربه بعدنمیکشم دیگه......والامن خودم توکارای خودم موندم وافسرده ام وشوهرم مدام منتم میکنه که تو الی وبلی وتنبلی و ....دیگه نگم براتون مدام سرکوفت وسرکوفت‌...که توهیچی نشدی و.....به دردنمیخوری و...الان توتاپیک قبلم گفتم که ظرفام همه مونده وحوصله ندارم....دیگه بچه های اینوکجای دلم بزارم...میخام ایندفعه که بیان در و بازنکنم....بده؟؟

بد ک هس 

بنظرم مستقیم از طرف بچه ها بهش برسون ک خسته هستی 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بار کمه

چند بار پشت سر هم در و باز نکن که نیان

کلا مسیولیت بچه رو قبول نکن

خودتم به تغذیه و خوابت برس بزار بدنت تنظیم بشه بتونی کارای روزمره تو انجام بدی به حرفای شوهرتم اهمیت نده فقط فکر روحیه ی خودت باش

به زنداییتم بگو خونه نیسی بچه هارو نفرسته که خدایی نکرده اتفاقی براشون نیفته

بچه هاشوهرموچیکارکنم؟؟،همش گیرمیده بهم...میترسم اخرش بهم خیانت کنه...جوری که ازحرفاش ومنتاش میاد انگار ازعشقمون فقط نصفش مونده باشه...یه روزخوبیم سه روزبد

اخه خودش بلده ومیفرسته پیش من....حرصم میگیره ...خودش راحت بخوابه من مگه  مسئول درس بچه اشم...نه خودش نه داییم هیچی حالیشون نیس ‌...بازمن منتم بشنوم ازشوهرم