2777
2789
عنوان

باردارا بیاید

104 بازدید | 14 پست

خانما شماهم زیاد هواس پرتین یا فقط من اینجوریم؟؟؟اصلا انگار تو خودم نیستم دیروز وقتی از خیابون رد میشدم حواسم نبود کم مونده بود تصادف کنم یا یه چیزی برمیدارم از دستم میوفته یا امروز کلیدوپشت درجا گذاشته بودم الان ی نفر زنگو زد رفتم کلیدو برداشتم....از دست خودم کلافمممم

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند هفته ای؟!!!

۲۵ هفته گیج شدم بخدا....الانم استرس گرفتم کلید پشت درمونده نکنه رفته باشن ازش کپی گرفته باشن منم صبح تاعصرامیرم خونه خواهرم میتررررسم 

دوستان یه سوال...شما هم یه حالتایی دارید ک نمیدونید چتونه؟؟

مثلا انگار یه چیزی رو دلتون سنگینی میکنه...دوست دارید بشینید گریه کنید..و خیلی چیزهای دیگ..😭

خدایا مراقب همه ی نینی ها باش..
من دققققیقا و در حد وحشتناکی گیج شدم

خیلب بده خیلی بخدا اصلا انگار تا حال خودم نیستم خیابون رد کردنم یادم رفته  دوبار کم مونده تصادف کنم

مثلا انگار یه چیزی رو دلتون سنگینی میکنه...دوست دارید بشینید گریه کنید..و خیلی چیزهای دیگ..😭

اره گاها اونجوریم میشه الکی الکی گریم درمیاد....جلو شوهرم میشینم گریه میکنم...بعد تودلم میگم‌الان شوهرم میگه این دیونس 

عزیزم من اینطوری نیستم ولی همون اولش دکتر بهم گفت ممکنه یه روز ازخواب بیدار بشی بی دلیل ساعتها گریه کنی وممکنه فردای اونروز دلت بخواد شاد باشی وحتی برقصی.اصلا نترس طبیعیه دلیلش هورمونهای بدنت هست که داعما درحال تغییرات هستن

عزیزم من اینطوری نیستم ولی همون اولش دکتر بهم گفت ممکنه یه روز ازخواب بیدار بشی بی دلیل ساعتها گریه ...

منم دکتر بهم گفت ولی خب خیلی حال بدیه...حتی دلمم نمیخواد جایی هم برم..افسردگی کامل🤣😂

خدایا مراقب همه ی نینی ها باش..
منم دکتر بهم گفت ولی خب خیلی حال بدیه...حتی دلمم نمیخواد جایی هم برم..افسردگی کامل🤣😂

اینجوری نباش تلاش کن ازاین وضعیت بیای بیرون فیلم ببین هرروز به هربهانه ای برو بیرون یه دوری برن یه خریدی بکن رفت وامد کن با دوست خانواده وهرکسی که خوشحالت میکنه اجازه نده این حس ا روت تاثیر بزارن فکر کردن به بغل کردن بچه خودش باعث میشه حال ادم خوب بشه