2777
2789
عنوان

چرا بعد سقط قرص آسپرین باید خورد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4336 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا برا اینکه فشار شریاناتو کم کنه. تو اوایل بارداری فشار شریانای رحمی زیاد میشه و بعد با بالا ر ...

عزيزم علايمش چي بود؟؟؟؟

من تو نه هفته رشدش متوقف شد ولي قبلش پهلوم داغ ميشد داغ شكم يا همون رحمم داغ بود تيتر بتام هم فوق العاده بالا بود😔

من دو تا سقط داشتم.بعد سقط هام آسپرین نخوردم ولی بعدش که آزمایش های سقط مکرر و دادم و معلوم شد مشکل ...

ببخشيد دقيقا ميدوني چي بدنتون بالا بود

من همه ازمايشا دادم ولي نميدونم ايمني انعقادي هم توش بود يا نه

یعنی ممکنه من هم مشکل انعقادی داشته باشم

تا آزمایش ندی معلوم نمیشه عزیزم.من چون دو تا سقط داشتم آزمایش های سقط مکرر و خودم و شوهرم انجام دادیم تا ببینیم مشکل چیه.ولی یدونه سقط مهم نیست اصلا.

انشاالله دفعه ی بعدی بارداری سالمی داشته باشی عزیزم.

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
ببخشيد دقيقا ميدوني چي بدنتون بالا بود من همه ازمايشا دادم ولي نميدونم ايمني انعقادي هم توش بود يا ...

من فاکتورهای هموسیستئین و پروتئین اس خونم مشکل داشت.

عزيزم علايمش چي بود؟؟؟؟ من تو نه هفته رشدش متوقف شد ولي قبلش پهلوم داغ ميشد داغ شكم يا همون رحمم دا ...

من هیچ علائمی نداشتم تو سونو که میرفتم بهم میگفتن فشار شریانات خیلی بالاست. میگفتن الان خطرناک نیست ولی باعث میشه از ماه 3 به بعد بچت درست رشد نکنه یا اصلا رشد نکنه. برا همین بهم اسپرین دادن تا فشار شریانام رو کنترل کنن تا مانع رشد بچه نشه

تا آزمایش ندی معلوم نمیشه عزیزم.من چون دو تا سقط داشتم آزمایش های سقط مکرر و خودم و شوهرم انجام دادی ...

از توضیحاتتون ممنونم دوست گلم لطف کردین تا خدا چی قسمت کنه امیدوارم دیگه این تجربه تلخ برای من و همه تکرار نشه خیلی توی روحیه آدم تاثیر منفی میذاره التماس دعا عزیزم

از توضیحاتتون ممنونم دوست گلم لطف کردین تا خدا چی قسمت کنه امیدوارم دیگه این تجربه تلخ برای من و همه ...

خواهش میکنم عزیزم.انشاالله.