morsa مدیر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 1575 عنوان خدایا هزاران بار شکرت که منم مامان شدم🙏🏻🙏🏻 | مشاهده متن کامل بحث + 1171 بازدید | 45 پست برای تک تک منتظرا دعامیکنم که خدا دامنشونو سبز کنه🙏🏻🙏🏻 خدایا هزاران بار شکرت که پستم اومد تو دلم💕💕💕این لحظه رو برای همه ی منتظرا ارزو میکنم🙏🏻🙏🏻برای سلامتی پستم و راحتی زایمانم برام دعا کنید💕💕💕🙏🏻 1398/02/23 | 16:06 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
morsa مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 1575 مبارکه عزیزم ایشالا بسلامتی بغلش کنی ممنون عزیزم💕💕💕🙏🏻 خدایا هزاران بار شکرت که پستم اومد تو دلم💕💕💕این لحظه رو برای همه ی منتظرا ارزو میکنم🙏🏻🙏🏻برای سلامتی پستم و راحتی زایمانم برام دعا کنید💕💕💕🙏🏻
morsa مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 1575 مبارکه عزیزم بسلامتی بغلش کنی،،،التماس دعا ممنون عزیزم محتاجیم به دعا🙏🏻🙏🏻🙏🏻💕💕💕 خدایا هزاران بار شکرت که پستم اومد تو دلم💕💕💕این لحظه رو برای همه ی منتظرا ارزو میکنم🙏🏻🙏🏻برای سلامتی پستم و راحتی زایمانم برام دعا کنید💕💕💕🙏🏻
morsa مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 1575 وای خدای من چه عالی خدا حفظش کنه. ان شاالله بزودی صحیح و سالم بغلش کنی. واسه منم دعا کن لطف ... ممنون ان شالله قسمت همه کسایی که منتظرن🙏🏻🙏🏻🙏🏻 خدایا هزاران بار شکرت که پستم اومد تو دلم💕💕💕این لحظه رو برای همه ی منتظرا ارزو میکنم🙏🏻🙏🏻برای سلامتی پستم و راحتی زایمانم برام دعا کنید💕💕💕🙏🏻
goliiiiiikhanum عضویت: 1397/12/25 تعداد پست: 775 عزیز دلم مبارک باشه خانومی انشالا تو دلیت رو بزودی بغل بگیری صحیح و سالم🙊💖💖🤩🤩🤗🤗💋💋
morsa مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 1575 تبریک میگم چند وقت اقدام بودی ممنونم عزیزم ماه ۴ام بود خدایا هزاران بار شکرت که پستم اومد تو دلم💕💕💕این لحظه رو برای همه ی منتظرا ارزو میکنم🙏🏻🙏🏻برای سلامتی پستم و راحتی زایمانم برام دعا کنید💕💕💕🙏🏻
morsa مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 1575 مبارکه عزیزم به سلامتی انشاالله،بارداری خوب وسراسر آرامشی برات آرزو میکنم💖 ممنون از دعای قشنگت عزیزم💕💕💕 خدایا هزاران بار شکرت که پستم اومد تو دلم💕💕💕این لحظه رو برای همه ی منتظرا ارزو میکنم🙏🏻🙏🏻برای سلامتی پستم و راحتی زایمانم برام دعا کنید💕💕💕🙏🏻
morsa مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 1575 مبارکه خانومی چن ماه منتظری ممنون عزیزم ماه ۴ام بود خدایا هزاران بار شکرت که پستم اومد تو دلم💕💕💕این لحظه رو برای همه ی منتظرا ارزو میکنم🙏🏻🙏🏻برای سلامتی پستم و راحتی زایمانم برام دعا کنید💕💕💕🙏🏻
morsa مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 1575 مبارکه ان شاءالله. دعا کن خدا به من دوقلو سالم و صالح بده ممنون عزیزم ان شالله که حتما خدا بهت میده🙏🏻🙏🏻💕💕💕 خدایا هزاران بار شکرت که پستم اومد تو دلم💕💕💕این لحظه رو برای همه ی منتظرا ارزو میکنم🙏🏻🙏🏻برای سلامتی پستم و راحتی زایمانم برام دعا کنید💕💕💕🙏🏻
morsa مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 1575 مبارک باشه منم این ماه اقدام م برام دعا کنید ممنونم ان شالله که نینیت الان تو دلته😍😍💕💕💕🙏🏻 خدایا هزاران بار شکرت که پستم اومد تو دلم💕💕💕این لحظه رو برای همه ی منتظرا ارزو میکنم🙏🏻🙏🏻برای سلامتی پستم و راحتی زایمانم برام دعا کنید💕💕💕🙏🏻
morsa مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 1575 مبارکه عزیزم......الهی آمین 💕💕🙏🏻🙏🏻ممنونن خدایا هزاران بار شکرت که پستم اومد تو دلم💕💕💕این لحظه رو برای همه ی منتظرا ارزو میکنم🙏🏻🙏🏻برای سلامتی پستم و راحتی زایمانم برام دعا کنید💕💕💕🙏🏻
morsa مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 1575 مبارک خانومی😊برا ما هم دعا کن حتما عزیزم ان شالله که این ماه خدا نی نی میزاره تو دلت🙏🏻🙏🏻💕💕 خدایا هزاران بار شکرت که پستم اومد تو دلم💕💕💕این لحظه رو برای همه ی منتظرا ارزو میکنم🙏🏻🙏🏻برای سلامتی پستم و راحتی زایمانم برام دعا کنید💕💕💕🙏🏻
morsa مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 1575 مبارکه واسه منم دعا کن خیلی نا امیدم شیطون فقط نا امید بیا به این تاپیک منم بعد دو ماه اومدم انجاو با انرژی و پر امید باردار شدم🙏🏻🙏🏻https://www.ninisite.com/discussion/topic/2265734/میخایم-با-قانون-جذب-باردار-بشیم-هورررررررا?postId=89874613 خدایا هزاران بار شکرت که پستم اومد تو دلم💕💕💕این لحظه رو برای همه ی منتظرا ارزو میکنم🙏🏻🙏🏻برای سلامتی پستم و راحتی زایمانم برام دعا کنید💕💕💕🙏🏻
morsa مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 1575 مبارکههههه گلممممم فدات💕💕 خدایا هزاران بار شکرت که پستم اومد تو دلم💕💕💕این لحظه رو برای همه ی منتظرا ارزو میکنم🙏🏻🙏🏻برای سلامتی پستم و راحتی زایمانم برام دعا کنید💕💕💕🙏🏻
morsa مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 1575 مبارک😍😍😍🌹🌹🌹🌹 ممنونم💕💕💕 خدایا هزاران بار شکرت که پستم اومد تو دلم💕💕💕این لحظه رو برای همه ی منتظرا ارزو میکنم🙏🏻🙏🏻برای سلامتی پستم و راحتی زایمانم برام دعا کنید💕💕💕🙏🏻
morsa مدیر استارتر عضویت: 1397/12/28 تعداد پست: 1575 😍😍😍مبارکت باشه عزیزم . انشالله بارداری خوب و راحتی داشته باشی 😘😘😘 ممنون از دعای قشنگت عزیزممم 😘💕💕💕 خدایا هزاران بار شکرت که پستم اومد تو دلم💕💕💕این لحظه رو برای همه ی منتظرا ارزو میکنم🙏🏻🙏🏻برای سلامتی پستم و راحتی زایمانم برام دعا کنید💕💕💕🙏🏻