2777
2789

راستش برادرشوهرم رفته کربلا و قراره برگشتنی گوسفند ببرن براش .چندسال پیش ک شوهرم رفته بود اونم شریک شده بود تو خرید گوسفند ولی اونوقتا ارزون بود ک میدونم نفری صدتومن اب خورده بود براش.برا برادر شوهرم.الان چون گرونه میدونم ک خواهراش و برادراش فوقش دویست تومن شریک شن تو خرید قربونی ولی شوهر من میگه من پونصد کمتر نمیدم بااینکه بخدا نداره ها زورم میاد نداره بده من ی مانتو بخرم الان میخاد شده قرض کنه ولی میده پونصد تومن و الان شماها بگین من چیکار کنم ک اینم اندازه اونا کنار بذاره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو اگه من با لباس و سر ریخت زولیده برم تو جمع که بیشتر خجالت میکشی تا اینکه مردم ببینن خرج بقیه قد جیبت کردی 

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.

اگه دعواتون میشه اگه حرفتو گوش نمیکنه نگو بی خیال شو چون اگه بخواد این کارو هم نکنه از لجه تو میکنه تو هم آدم بده میشی ولی میتونی بگی که واسه مراسم لباس خوب ندارم ودوس ندارم به خاطر لباس بدم تو سر شکسته بشی😔

عزیزم اینم یادت نره چند سال پیش ۱۰۰ تومن هم در زمان خودش پولی محسوب میشد و اگه اون برادر خوبیه براتون بنظرم کاریش نداشته باش سنگین باشی 

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!

ببین بگذار بخره هیچی نگو..ولی به مرور خرجات رو زیاد کن..این نشون میده برای اون داره برای تو نداره!! پس خرجات رو بیشتر کن، سعی کن پول توجیبیت رو بیشتر کنی، چیزایی که گرونترن ولی حسرتشو داری داشته باشی، ازین به بعد هر از گاهی ازش بخواه.. خلاصه که اشکال نداره الان ۵۰۰ میده ولی تو باید کاری کنی که این افکارش ریشه کن بشه!! تو باید از ریشه این دیرگاه و روشای همسرت رو خشک کنی..و راهشم پر خرج تر کردن خودته.. به مرور میبینی که حسابی جواب میده