2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه ميشه يعني چي ؟

والا شاید تهران خوب باشه ما زنجانیم آرایشگاها که ۳۰الی۴۰ درصد پولو میگیرن ازت بعد دیگه با ۵۰ تومنم اینجا انجام میدن که بخدا کم کم ۲۰ تومن پول موادشه چقد میمونه برات بعد ۳ ساعت کار کردن تازه موادشم خیلی بو میده

انقد دوست دارم که اصلا همه چیز نینیمون به تو بره😍😍😍
والا شاید تهران خوب باشه ما زنجانیم آرایشگاها که ۳۰الی۴۰ درصد پولو میگیرن ازت بعد دیگه با ۵۰ تومنم ا ...

چقدر هزينه كردي ياد گرفتي و چقدر پول مواد دادي 

٥٠ واقعا ؟! 

والا شاید تهران خوب باشه ما زنجانیم آرایشگاها که ۳۰الی۴۰ درصد پولو میگیرن ازت بعد دیگه با ۵۰ تومنم ا ...

گرونا هم که کلا اسم در کردن البته باید خیلی کار کنی تا حرفه ای بشی یهو ناخن کسی هوا نگیره یا قارچی نشه چون گردن توا

چقدر هزينه كردي ياد گرفتي و چقدر پول مواد دادي  ٥٠ واقعا ؟!

۱۵۰۰البته من پیش یه آرایشگاه یاد گرفتم که گفت مدرک نداره بعدا فهمیدم مدرکم داره این الکی گفته

۱۵۰۰البته من پیش یه آرایشگاه یاد گرفتم که گفت مدرک نداره بعدا فهمیدم مدرکم داره این الکی گفته

یک میلیون و پنصد شایدم بیشتر