دوستم خیلی صمیمی هستیم با پسری اشنا شده یساله چت میکنن ولی هنو همو ندیدن دوستم لاغره و من تپل ترم هی میگه عکس از دستت بده از پات بده با جوراب بی جوراب و فلان من متاهلم از طرفی چون صمیمی هستیم روش و ندارم بگم نه از طرفی هم اگه شوهرم بفهمه سه طلاقم میکنه عکسا با حجاب بودا اما یجوری ام احساس بدی دارم
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه… گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش میخوردند… زمستان تمام شد و کلاغ مرد… اما بچه هاش نجات پیدا کردند وگفتند: اخ خوب شد مرد راحت شدیم از این غذای تکراری این است واقعیت تلخ روزگار ما…
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نده احتمالن عکسای تورو میده به اون به جای عکس خودش
چی بش بگم چکار کنم هی گیر میده بده منم روش و ندارم بگم نه
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه… گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش میخوردند… زمستان تمام شد و کلاغ مرد… اما بچه هاش نجات پیدا کردند وگفتند: اخ خوب شد مرد راحت شدیم از این غذای تکراری این است واقعیت تلخ روزگار ما…
عزیزم رک بگم این عکسا رو میده به اون پسره چون خودش لاغره و حتما پسره تپل پسنده اونم ج ق میزنه وگر ...
😓😓😓گناه کار شدم😖😖😖