2777
2789

سلام خانومای گل،میشه یه سوییت یاهتل اپارتمان بهم معرفی کنید،،،،قیمتشم مناسب باشه،خدادخیرتون بده،میخوایم با شوهرم یه خانواده رو بیاریم مشهد که چندین ساله نیومدن مشهد،میخوام زیاد سنگین نشه هزینه هاشون 

با غذا?

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ته گلم بدون غذا

راستش یه مهمان پذیر سراغ دارم،،،،چون از باب هزینه گفتی،،،هزینش خیلی مناسبه،،،،،اگه خواستی آدرسشو بگم بهت

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
راستش یه مهمان پذیر سراغ دارم،،،،چون از باب هزینه گفتی،،،هزینش خیلی مناسبه،،،،،اگه خواستی آدرسشو بگم ...

اره گلم میگی بیزحمت ،،ادرسشم بگو خیلی تواب داره

اره گلم میگی بیزحمت ،،ادرسشم بگو خیلی تواب داره

میدون طبرسی،،،خیابان نوغان،،نوغان 14 پلاک 5،،،مهمان پذیر وحیدی

مرسی عزیزم،شماره اشو نداری

راستش از آشناهامونه،،،،،برات سوتفاهم نشه،،،،اگه شمارشو میخوای پیام دوستی بده تو خصوصی برات بفرستم

خیلی لطف کردی ان شاءلله امام رضا حاجتتو بده

التماس دعا

راستش از آشناهامونه،،،،،برات سوتفاهم نشه،،،،اگه شمارشو میخوای پیام دوستی بده تو خصوصی برات بفرستم

نهذعزیزم چه سوء تفاهمی ،،،کارت خیره ،،،،زنگ زدم 118شماره  نداشت گفت وحیدیان هستش ،،،