2777
2789
عنوان

سونو آن تی و انومالی

187 بازدید | 15 پست

بچه ها هزینش چقده یکی از  دوستام میگفت یه تومن شده منم دیروز فهمیدم بازدارم با این اوضاع از هزینه ها میترسم میشه هرکی تازگیا رفته توضیح بده 

بند دل منی.. بی شک تو جان منی..میخواهم کاری کنم تا تمام طفل های این سرزمین سراغ شادی را از تو بگیرند❤

ان تی شامل ازمایش خون وسونو روهم ۲۴۰

انومالی با تامین اجتماعی ۹۰

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ان تی رفتم شد ۱۳۰ تومن‌با هزینه ازمایش خون هم ۱۲۰ تومن.هفته دیگه میرم انومالی

وای خداروشکر دوستم گفت انومالی ۵ تومن میشه  استرس گرفتم من بیمه م تامین اجتماعی 

بند دل منی.. بی شک تو جان منی..میخواهم کاری کنم تا تمام طفل های این سرزمین سراغ شادی را از تو بگیرند❤
سونو ان تی من ۴۵۰ شد و آزمایشش۱۱۷ سونویی که رفته بودم گرون بود وگرنه تعرفه ۲۵۰ الی۳۰۰عه سونو انوما ...

بیمه قبول میکنن؟

دوست عزیز با دفترچه تامین اجتماعی

من ان تی شد ۱۷۰ تومن ازمایشش شد ۱۳۰ تومن

ازمایش غربالگری دوم شد ۳۳۰ تومن سونو انومالی شد ۲۵۰ تومن 

بستگی به جایی ک میری داره من جایی رو انتخاب کردم که با دقت بررسی میکنن و دستگاهاشون امتحان پس داده باشن و دکتراشون همگی عالی 

اگرنه جاهایی بوده که قیمتش پایین بوده و هر سونو رو ۱۰ دقیقه ای تموم کنن امااااا من دلم نیومد برای بچه ام کوتاهی ای کرده باشم حالا بازم بگردی جاهای ارزونتری هم هست

...

نه عزیزم این خبرها هم نیست دیگه.من ان تی سونوگرافی شد ۱۵۰ آزمایشش ۱۱۷ سونو آنومالی شد ۳۷۰( که البته چون خونریزی داشتم اورژانسی تو یه مرکزی که آزاد بود تعرفش انجام دادم برای همین گرون شد)آزمایش غربالگری دومم هم زیر صد تومن شد فک کنم بین ۷۰ یا ۸۰

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍