2777
2789
عنوان

میشه بیایین بهم مشورت بدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 31 پست
چی بگم بهش؟ میشه راهنماییم کنین

اخه باهاشم صحبت کنی یا حاشا میکنه یا دروغ میگه یا مقاومت میکنه .

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ارتباطمون باهم خوبه، خودش میدونه چقدر دوسش دارم چون همیشه گفتم آرزوم بوده که خواهر کوچکتراز خود ...

عزیزم باهاش صحبت کن و از عواقب دوستی با پسر بگو

سعی کن دوستانه باهاش صحبت کنی، بگو قول ها و حرفاشون رو باور نکن، ممکنه نقشه ای برات کشیده باشه که باعث یک عمر پشیمونی بشه.

بگو باعث میشه از درسات عقب بمونی و آیندت خراب میشه. 

مامان دوقلوهام ، شاغلم ، سعی میکنم برای همسرم و دخترام کم نزارم.
داره از اعتماد پدرمادرم سواستفاده میکنه، اگر بفهمن داغون میشن، خواهرم بارها بهم گفته خوشحالم از اینک ...

به خواهرت بگو تنها نذاره انقدر بیرون بره .یکم خواهرتو بترسون بگو یوقت کسی بلایی سرش نیاره واین حرفا 

سعی میکنم از وسایل یک بار مصرف استفاده نکنم ،خصوصا سفره ی یک بار مصرف که اصلا ضروری نیست .همیشه لیوان همراهم دارم .تا بتونم اب معدنی نمیخرم .فروشگاه که میرم کیسه همراهم دارم وپلاستیک نمیگیرم.تابتونم زباله تولید نمیکنم.زباله های خشک وتر رو جدا میکنم وزباله های خشک رو تحویل کانکسای شهرداری میدم .شاید بگید برای چی اینهمه به خودت سختی میدی وقتی هیچ کس رعایت نمیکنه ؟ خودمم گاهی به این فکر کردم گاهی به سختی میفتم ،راحتیم کمترمیشه اما دیگه عادت کردمو ی حس خوب از این رعایت کردنام گرفتم  .همه ی این کارارو میکنم برای برادرزاده هام که وقتی بزرگ شدن اندکی از این طبیعت براشون باقی بمونه .برای بچه های خودم .برای بچه های شما که عاشقشون هستید.میخوام وقتی بزرگ شدن بگم من سهم خودمو انجام دادم وکوتاهی نکردم .
اگر خواهرم بفهمه خبر داشتم و بهش نگفتم   کاش من ندیده بودم    

خواهرتو توجیه کن که نذاره تنها بره بیرون 

بگو سن وسالش کمه گولش میزنن و این حرفا 

عزیزم باهاش صحبت کن و از عواقب دوستی با پسر بگو سعی کن دوستانه باهاش صحبت کنی، بگو قول ها و حرفاشون ...

من خودمم تو این سن شیطنت داشتم و دوست داشتم دوست پسر داشته باشم، چه قدر خام بودم چقدر احمق بودم فکر میکردم هرکی گفت دوست دارم حتما دوسم داره، واقعا خیلی ضربه روحی خوردم، نمیخوام بلاهایی ذهنی که سر خودم اومده سر اینم بیاد

من خودم دبیرستانی که بودم با یک پسری دوست شدم، اونم فقط تلفنی، اونم تلفن خونه...موبایل که نبود

من همیشه فوق العاده درس خون و شاگرداول بودم...مامانم معلمه....وقتی متوجه شد کلی دعوام کرد و گفت الان تو سنی هستی که باید با درس خوندن آیندتو بسازی...این پسرای علاف بدرد تو نمیخورن...باعث میشن آیندتو تباه کنی .

همین حرف مامانم باعث شد کلا گذاشتمش کنار....زنگ میزد جواب نمیدادم که بابام یا مامانم گوشی رو بردارن و پسره قطع میکرد...تو خیابون هم تحویل نمیگرفتم تا همچی تموم شد خداروشکر.

من خودم دبیرستانی که بودم با یک پسری دوست شدم، اونم فقط تلفنی، اونم تلفن خونه...موبایل که نبود من ه ...

خیلی دختر باهوشیه، از همه نظر خوبه،همیشه بحث چجوری رفتن به بهترین دانشگاه‌های ایران میکنه.مامانش میگه اگر قرار باشه خارج کشور هم بره خونمو میفروشم که بره چون خیلی باهوش و پراستعداده تو رشتش، الانم میفهمم که تو چه وضعیت، کاش بتونم بهش بفهمونم این عشقای جوونی همش سرابه

خیلی دختر باهوشیه، از همه نظر خوبه،همیشه بحث چجوری رفتن به بهترین دانشگاه‌های ایران میکنه.مامانش میگ ...

آره بخدا این سن خیلی بده...یک انتخاب اشتباه بین درس و دوست پسر میتونه زندگیشو تباه کنه.

خواهرم و دوستش هر دو درسخون بودن و باهم رقیب درسی بودن که کدوم بهتره...دبیرستانی که شدن خواهرم تو این فکر بود که بین پزشکی و دندونپزشکی کدوم رو انتخاب کنه در آینده...دوستش یهو تو دام دوست پسر افتاد.

دیگه خواهرم هر کاری کرد نتونست از راه برگردونش...

بلاخره تو همون دوران دبیرستان دوستش رو شوهرش دادن و الان دوتا بچه داره، حتی دیپلم نگرفت.

خواهر منم دندونپزشکی خونده و الان واسه خودش خانم دکتر شده و مطب زده...هنوزم مجرده 

آره بخدا این سن خیلی بده...یک انتخاب اشتباه بین درس و دوست پسر میتونه زندگیشو تباه کنه. خواهرم و دو ...

وااااای خدایا من چکار کنم، شما درست میگی خیلی به این موضوع از دیشب فکر کردم، تا صبح با شوهرم حرف زدیم، اونم خیلی داغون شد، گفت اگر حاشا کرد تو روت وایساد چی، اگر گفت دلم میخواد چی، اگر گفت.... 

وااااای خدایا من چکار کنم، شما درست میگی خیلی به این موضوع از دیشب فکر کردم، تا صبح با شوهرم حرف زدی ...

ببین اشکال نداره

تو با مهربونی بگو

بگو دیدمت که نتونه انکار کنه

یا میتونی مثلا بگی خواهر دوستم ، دوست پسر داره...از من راهنمایی خواسته که چجوری آگاهش کنه...بنظرت من چی بهش بگم؟؟؟

خواهرتو توجیه کن که نذاره تنها بره بیرون  بگو سن وسالش کمه گولش میزنن و این حرفا

خواهرم بهش خیلی اعتماد داره، کلی درباره این مورده روزا باهم حرف زدیم مثلا از این دوره زمونه و وضعیت خرابی که وجود داره، مطمینم تو کتش نمیره جز اینکه بگم خودم دیدم