2777
2789

نمیاد خدارحمتش کنه چقدتو تاپیکاش امید داره یعنی ماهم اگه روزی بمیریم انقد ازمون یاد میشه؟حتما ادم خوبی بوده و خدا دووسش داشته درضمن چقد اون موقع ها چو سایت اروم و مهربون بوده

@می_می_ناز  

خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فوت شدن؟

خدا جونم امشب یه نیم نگاهی به زندگی هرکسی که این پست رو میخونه بکن از اون نگاه هایی که زندگیمونو از این رو به اون رو کنه آرامشی از جنس خودت 🤗🙏.الهی آمین          خدایا هزار بار شکرت.                  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ
خیلی جو سایت خوب بوده  الان شوخی میکنی میپرن بهت  جدی هستی میپرن بهت  خوشحالی میزن ...

اره اره دقیقا همینطوره

خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم  

من الان تعلیقم میشم تا دوماه کسی یادی ازم نمیکنه بمیرم که دیگه انگار هیچوقت نبودم

خدارحمتش کنه می می ناز رو

خدا رحمتت کنه راد عزیز اینو برا روزایی گفتم که یوقت نبودم براخودم ی خدابیامرزی گذاشته باشم😁