2777
2789

ببین من نمیدونم شرایط چجوریع

ولی منم عروسی نگرفتم ولی بدجور تودلم عقده شد

یعنی هنوز بعد چهارسال تو دلمخ و واقعا ناراحتم

بنظرم شده ی جشن کوچیکم بگیر

خانواده شوهرتم خیلی مذهبین جدا بگیریعنی خانواده خودت ی جشن بگیر برا اونا ی جشن تا راحت باشین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من نمیدونم شرایط چجوریع ولی منم عروسی نگرفتم ولی بدجور تودلم عقده شد یعنی هنوز بعد چهارسال تو ...

اگه حال داری تاپیک قبلیمو بخون بببن با این شرایط بازم خوبه؟

خوندم عزیزم، براهمین میگم دوتاجشن جدابگیر که خانواده خودت وهمسرت باهم نباشن هیچکس از خودت ودلت مهمت ...

یکم توضیح میدی چی بوده جریان .اون تاپیکو خوندم .اما چرا جدا متوجه نشدم سریع خوندم 

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه

من تاپیک قبلیتو خوندم

تو هرکاری بکنی مطمئن باش تو عروسیت حرف هست

مثل من گول نخور تو شرط کن که حتما پولو دو طرف بدن حتما از دو طرف پول بگیر

ما  پول نگرفتیم چون اونا راضی نمیشدن و من یک تنه همه رو راضی کردم ولی پول هم ندادن البته خودم یادم نبود بعد دو سال یادم اومد باید پول میگرفتم 😄 من بلد نبودم و کسی هم نبود یادم بده

الان بیخیال شدم من بدتر از اینها رو از دست دادم

من یکی برای خرجش میگفتم و دوم هم برای همین آهنگا 

یکی میخواد برقصه یکی یک کار دیگه میکنه یکی وسط مجلس منو آدم حساب نکنه

برای همین گفتم برای خودم تلخش نکنم اصلا نمیخوامش

خدایییش خیلی به نفعمون شد

ما جشن عقد داشتیم بس بود دیگه

منم نمیخواستم شوهرم اینقدر خرج بوفته اول زندگی رو با قسط شروع کنیم

بنظرمنم اگه نمیتونی عروسی بگیری چ لزومی داره،؟ی جشن خانوادگی بگیر اقوام نزدیکو دعوت کن ارایشگاه و اتلیه ام برو مث ی عروسی ولی خب کوچیکتر..بخدا تواین وضع عروسی نگرفتن بهترین کاره چیه اخه این همه خرج کنی اخر سرم حرف پشت سرت باشه..پولاتونو جمع کنین بعدش ماه عسل ی مسافرت توپ بریدو کلی عشقو حال..من خودمم همینکارو کردم و اصلا پشیمون نیسم