2777
2789
عنوان

بچه ها چطوری بچمو از شیر بگیرم

157 بازدید | 27 پست

سلام دوستان خیلی حالم خرابه😭😭😭بزور جلو خودمو گرفتم گریه نکنم بغض داره خفم‌میکنه دخترم ،طفلی شیر خودمو ک نخورد شیرخشکیه ۲۱ماهشه همه میگن ک تا وابسته تر نشده از شیر بگیرش بچه ها دلم میسوزه اخه دخترم غذا هم نمیخوره شیر پاستوریزه م نمیخوره چطور شیرخودشم ندم افسردگی دارم میگیرم‌چیکار کنم😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم کم غذا دادن شروع کن بهش عادت بده غذا بخوره

97برگردغلط کردیم😢این 98خیلی وحشیه😭    واسه لایک کردنات مرسی🙏واسه همه تاپیکات مرسی😀واسه همه تلافی کردنات مرسی😆پریو ببین جون بابا😍😅اهنگو پلی کن بابا😎همه میگن پری بلند شو اسی بغل کن دادا😂✌اسیمون جنتلمنه جنتلمنه😌اوشونم عشق منه عشق منه😃سلطانه سلطانه شاخ کل ایرانه😂عکساش همه هشتک لایو خوانواده پری جونه😂سلامتی پرپریا😉همه بچه مشتیا 😍هفتادیا شصتیا😆هشتادیانودیا😂همه مینی پریا😂❤😐😂 شنوندگان عزیزمتخصص ضد افسردگی هستم مشکلی داشتید بیایید پیوی😂😂واسه همه پیگیریاتونم مرسی✌😃😃

راست میگن دیرمیشه هواگرم میشه اذییت میشه 

به خودت سخت نگیر بزرگ میشه😊خودتوهم یه روز مادرت ازشیر گرفتت 

وهمه بچه های توی کوچه وخیابون این یه پروسه ست که باید بگذرونی غصه چیزای الکی نخور 😊

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

چرا وابسته بشه، خب خیلیا تا دو سال و نیم هم شیر خشک میدن.ایرادی هم نداره.اما برای بدغذایی متخصص تغذیه اطفال ببرش.

من خودم از این دارو تلخا زدم سرشیشه دخترم دوبار دیگه نخورد.ولی بعد بار بطری شیر پاستوریزه بهش دادم.

به همه آرزوهام قول رسیدن دادم.
کم کم غذا دادن شروع کن بهش عادت بده غذا بخوره

من یه اشتباهی کردن تا یسال و نیمه غذای سوپی دادمش دیگه غذای خودمون نمیخوره حالا سوپی نمیدم ک عادت کنه ولی نمیخوره

حدودا یک ماه طول کشید صبر زرد بزن به شیشه...غذایی ک دوس داره بهش بده..موز ژله..ماکارونی ...ب مرور به ...

اصلا هیچی نمیخوره نه دختر مظلومم خیلی ایرادی نمیگیره ک شیرم‌بدید من دلم میسوزه