2777
2789
عنوان

عفونت

174 بازدید | 19 پست

خانم ها توروخدا کمکم کنید چرا عفونت من برطرف نمیشه حتی یه بار فریز کردذم ولی بازم عفونت دارم

بالاخره منم مامان شدم 🤲🙏بعد ۳ سال انتظار روز رحلت حضرت محمد بی بی چکم مثبت شد ۲۹ مهر ۱۴۰۰ صدای قلبشو شنیدم ❤❤❤ مهرسانا جونم با اومدنت دنیای منو بابایی رو رنگی کردی❤❤❤تاریخ تولد ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیر رو امتحان کردی؟ اینجا خیلیا نتیجه گرفتن از سیر و عفونتشون دیگه برنگشته

چیکار باید بکنیم

بالاخره منم مامان شدم 🤲🙏بعد ۳ سال انتظار روز رحلت حضرت محمد بی بی چکم مثبت شد ۲۹ مهر ۱۴۰۰ صدای قلبشو شنیدم ❤❤❤ مهرسانا جونم با اومدنت دنیای منو بابایی رو رنگی کردی❤❤❤تاریخ تولد ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱
میشه بگی علائم عفونتت چیه ؟

ترشح

من عنبر نسارا استفاده كردم خوب شد.البته نميدونم برميگرده بازم يا نه آخه تازه خوب شده😬😬😬

خداجونم ٧ماه منتظرم گذاشت تا فندقمم مثل خودم ته تغاريش بشه 😍😍😍😍                           اسفندى که باشى میشى ته تغارى خدااااااااااااا😍😍😍

منم عفونت دارم،یه دوره دارو مصرف کردم و چند شب عسل تزریق کردم،ولی دیگ متاسفانه نشد ،بهتر شدم ولی فکر هنوز خوب نشدم ،راجع به تزریق عسل برای عفونت خیلی مطلب دیدم ،تو همین نی نی سایت خیلی ها توصیه کردن،تو هم امتحان کن ایشالا نتیجه می گیری 

ببینید دخترا این روش پزشکیه وصد درصد جوابگو. چون من بعده دو روز استفاده دارم جواب میگیرم. ی پزشکی بهم گف.. هر روز صبح ناشتا ی حبه سیر رو خرد کنید... رنده نه ها خرد ریز. بعد بزارید روی زبونتون و بدون اینکه بجویید دو لیوان آب روی اون بخورید.. لیوان اول برای قورت دادن و لیوان دوم برای بو نگرفتن دهان.. به هییییچ عنوان دهنتون لو نمیگیره چون من دارم هر روز صبح اینکارو میکنم. من بدتره توام استارتر. چون ایمنی بدنم ضعیفه و هم زمان عفونت زنان و گلو گرفتم. بعده دو روز استفاده دارم نتیجه میگیرم. عفونت نشانه ی ایمنی ضعیفه بدنه.شما از داخل باید بدنتون رو تقویت کنید. اینکار انواع عفونت‌ها و گرفتگی عروق ووو از بین میبره.. برای من این تنها راه حل بود این روش‌هایی ک دارید میگید سطحیه اینکار از داخل بدنتون رو درمان میکنه. انشالله ک خوب بشید 

ببینید دخترا این روش پزشکیه وصد درصد جوابگو. چون من بعده دو روز استفاده دارم جواب میگیرم. ی پزشکی به ...

من سیستم ایمنی بدنم به شدت ضعیفه به نظرتون برای تقویتش باید چکاری کرد؟؟

زندگی هرچقدر سخت باشه من ازون سختترم                              بالاخره موفق میشم وبه لطف خدای مهربونم دوباره حس مادرشدنو میچشم🥰🥰
من سیستم ایمنی بدنم به شدت ضعیفه به نظرتون برای تقویتش باید چکاری کرد؟؟

در وهله ی اول استرس رو از بین ببر بشدت ایمنی بدنتو پایین میاره دوم  ورزش ورزش ورزش.. سوم تغذیه.. موادی ک ویتامین سی دارن بخور.. مثلا من دارم فلفل دلمه ای قرمز روزی یکی خام میخورم. کلم بروکلی و کلم سفید خام یا نتونستی آب‌پز بخور.. لیموترش. مخلوط زنجبیل و دارچین تونستی درست کن نتونستی عرقشو از عطاری بگیر.. آبه فرارووووووووون بخور.. فست فود قطع کن.. سالللم زندگی کن. همین. و تو اینترنت بزن چیا واسه ایمنی بدن خوبه بخور.. همین سیر ناشتا معجزه اس واسه ایمنی