2777
2789

خانوما کسی بوده پوستش صاف نبوده و لک ریز داشته و منافذ پوستش باز بوده با کرم یا گیاهی حل شده مشکلش بیاد بگه مرسی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من از هیچی نتیجه نگرفتم با اینکه خعلی برام علامت استاندارد و سیب سلامت و این چیزد اهمیت داره ولی از کرمای تایید شده نتیجه ای نگرفتم تا اینکه از ی ارایشگاه کرم دستساز گرفتم هم پوستم روشن شده هم لک هام رفته😶

یه هفته شبا بزن.پوستت مثل پنبه میشه

برای روزنه ها هم خوبه؟

یک فکر بکارید‌، یک عمل درو می‌کنید. یک عمل بکارید‌، یک عادت درو می‌کنید؛ یک عادت بکارید، یک شخصیت برداشت می‌کنید ؛ یک شخصیت بکارید‌، یک سرنوشت درو می‌کنید.
یه هفته شبا بزن.پوستت مثل پنبه میشه

لطفا طرز استفادشم بگو

یک فکر بکارید‌، یک عمل درو می‌کنید. یک عمل بکارید‌، یک عادت درو می‌کنید؛ یک عادت بکارید، یک شخصیت برداشت می‌کنید ؛ یک شخصیت بکارید‌، یک سرنوشت درو می‌کنید.
برا لک نمیدونم ولی برا منافذ پوست ک باز بوده خیلی الوئورا زدم این هفته خیلییی خوب شد به دو سه روز کا ...

روزی چن بار میزدی؟بعد چن دقیقه میشستی؟

روزی چن بار میزدی؟بعد چن دقیقه میشستی؟

روزی یک تا دوبار .

نمیشستم اولش خشک میشه رو پوست و یکم سخته بعدش جذب پوست میشه جوری ک انگار ن انگار چیزی زدی کاملا جذب میشه

من شبا میزنم قبل خاب و صبحا کلا صورتمو با فیس واش میشورم 

تعریف گلابو خیلی شنیدم اما امتحان نکردم یه مدته پوستم احساس میکنم خیلی داغون شده قبلا پوستم خیلی خوب بود.روی بینیم که لک قهوه ای افتاده چندتا منافذ پوستم باز شده اصلا افتضاح شده لایه بردار کترل استفاده کردم اصلا روی بینیمو لایه برداری نکرد گذاشتم کنار الان دیگه نمیدونم چکار کنم پزشک هم برم میدونم شیمیایی میده جواب نمیده با کلی هزینه