بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من از هیچی نتیجه نگرفتم با اینکه خعلی برام علامت استاندارد و سیب سلامت و این چیزد اهمیت داره ولی از کرمای تایید شده نتیجه ای نگرفتم تا اینکه از ی ارایشگاه کرم دستساز گرفتم هم پوستم روشن شده هم لک هام رفته😶
یک فکر بکارید، یک عمل درو میکنید. یک عمل بکارید، یک عادت درو میکنید؛ یک عادت بکارید، یک شخصیت برداشت میکنید ؛ یک شخصیت بکارید، یک سرنوشت درو میکنید.
یک فکر بکارید، یک عمل درو میکنید. یک عمل بکارید، یک عادت درو میکنید؛ یک عادت بکارید، یک شخصیت برداشت میکنید ؛ یک شخصیت بکارید، یک سرنوشت درو میکنید.
برا لک نمیدونم ولی برا منافذ پوست ک باز بوده خیلی الوئورا زدم این هفته خیلییی خوب شد به دو سه روز کا ...
روزی چن بار میزدی؟بعد چن دقیقه میشستی؟
من از وقتی ورزش میکنم و آبجوش زیاد میخورم گاهی با عسل خیلی پوستم خوب شده. روشن شده. البته یکسال هست ورزش و پیاده روی میرم. جوش نمیزنم. با ورزش صورت جوونتر میشه.
تعریف گلابو خیلی شنیدم اما امتحان نکردم یه مدته پوستم احساس میکنم خیلی داغون شده قبلا پوستم خیلی خوب بود.روی بینیم که لک قهوه ای افتاده چندتا منافذ پوستم باز شده اصلا افتضاح شده لایه بردار کترل استفاده کردم اصلا روی بینیمو لایه برداری نکرد گذاشتم کنار الان دیگه نمیدونم چکار کنم پزشک هم برم میدونم شیمیایی میده جواب نمیده با کلی هزینه