من ته تغاریم خیلی لوس بودم و خانواده ما خیلی اهل محبت و تعارف و بریز و بپاشن . من تو خونه خودم تا مامانم نگه نینا پاشو غذا بخور لب به غذا نمیزنم بابام تاحالا بهم نگفته بالا چشمت ابرو تحت هیچ شرایطی یه بار رفتم خونه مادر شوهرم از ظهر کتلت داشت واسه شام هم لوبیا پلو گذاشته بود بعد من میخواستم کمککنم نزاشت گفت بشین و اینا بعدش من نشستم کنار نامزدم برام کتلت گذاشت میخواستم بخورم مادرش یه نگاه کرد بعد به دامادش هی تعارف میکرد آقای فلانی رکش بخور نمیدونم چی بعد به من اصلا تعارف نکرد که بخور یا بردار منم دیگه لب به غذا نزدم هی نامزدم میگفت بخور منم نمیخوردم مادرش هم شنید که داره بهم میگه بخور ولی اصلا تعارفم نکرد . دیدم نامزدم هی داره میره تو مخم هی بخور بخور گفتم من میرم تو اتاق یه زنگ بزنم رفتم تو اتاق دیگه نیومدم بیرون تا شامشون تموم بشه خیلی بهم برخورد . به نظرت تغییر رفتارش به خاطر این بوده یا ممکنه زنداداشه فتنه بازی درآورده چون یه حرف ازش شنیدم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شما زیادیییی حساسی. وقتی ازدواج میکنی خانواده ات بزرگتر میشن. ادمهای مختلفی وارد زندگیت میشن اگر بخوای مته به خشخاش بزاری زندگی ناخواسته به کام خودت و همسرت تلخ میشه. سعی کن بگذری. مامانت هم خیلی لوست کرده که باید حتما بهت بگه بیا غذا بخور تا بری. ما یه عروس این شکلی گیرمون اومد خونمون رو کرد تو شیشه. آخرش هم خودش زندگیشو نابود کرد و متضرر شد. انشالله که شما با خانمیتاز زندگیت لذت ببری.
شما زیادیییی حساسی. وقتی ازدواج میکنی خانواده ات بزرگتر میشن. ادمهای مختلفی وارد زندگیت میشن ا ...
به حالت احترام اینجوری میکنیم یا مثلا تا از همه که تو خونه ان نپرسیم غذا میخوری غذا نمیخوریم . من از اونا توقع ندارن مثل مادرم باشن ولی میگم چرا باید به اون تعارف کنه به من نکنه احساس کردم منظور داره 😭
یه سوالی واسم جالب شده.چرا اکثرا وقتی صاحب خونه یا صاحب مجلس حالا به هردلیلی یکم بی محلی کنه یا پذیرایشش بد باشه اعتصاب غذا میکنین؟؟؟؟؟با غذاهم قهر میکنین خب که چی بشه؟؟ مثلا تویه تاپیکی دیدم اکثر خانوما ازاینکه تومجلس ازشون خوب پذیرایی نشده غذا نخورده رفتن خونشون یا مورد همین استاتر
کاملا موافقم ادم کلا باید یه گوشش در باشه یکی دروازه یکم بخودت سخت نگیر کمتر اذیت بشی زیاد حسا ...
پیر که شدم رفته ۲۲ سالمه مو سفید درآوردم ولی همه ی مشکلم این نیست میخواستم ببینم رفتار من بد بوده در تدی که بهش زنگ بزنم به زور جواب سلام بده؟که بعد اتفاق ها و اختلاف های بزرگتری پیش بیاد؟
عین مادر شوهر من چرا واقعا اینا اینجورین ،داماداشون انقد دوست دارن همونقد با عروسا لجن
باید جوره دیگه برخورد میکردی درسته ناراحت بودی ولی همون لحظه میگن میل ندارم نمیخورم ممنون ،ناراحتتو بروز نمیدن مطمئن باش هم خودش هم شوهرت هم دامادش میفهمن