2777
2789
غریبه نیستن ماهم خیلی هم میشناسیم فقط خواستم بهت بگم که ناراحت نشی برا تو چیزی نیس که دیگه از برا من ...

ببین اخه چون  دوستیم ضایعه 

دیشب  تا یک خونه شون بودیم 3 رفتیم حموم خب زش

ته دیگه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم ولی خیلی بی حیا بودن.خیلی کلمات بدی میگفتن.وافعا تجربه بدی بود اون یه سال

واقعا؟؟؟؟؟ عــــــــه ؟؟؟ حرف میردن؟؟؟😳😳

سر بر شانه خــدا بگذار...تا قصه عشـــق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشـــت، به رقص درآیـــی....💃قصه عشق انســان بودن ماست،اگر کسی احسـاســت را نفهمید مهم نیست💘...سرت را بالا بگیر و لبخـــند بزن،فهمیـــدن کار هر آدمـــی نیست...

عزیزم خلاف شرع که نکردید 

اگه ناراحتن برن تو اتاق خواب بخوابن

شما چرا خودتو معذب می کنی ؟؟؟؟

اینجوری بخوای حساب کنی باید بری یه خونه ویلایی پیدا کنی که صدا نره، آپارتمان همینه گلم

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
ببین اخه دوستیم ضایعه  دیشب  تا یک خونه شون بودیم 3 رفتیم حموم خب زش ته دیگه   &nbs ...

ببین تو یه ساختمونین؟ یا ولا ساختمون جداس واحدشون؟

اخه ساختمون جدا صدا این قد بره تعجب داره.

منم جدیدا یا اتفاق بد تجربه کردم ..همسایه روبروییمون اکثر وقتا نیست و دیر وقت میان خونه ما چند شب پیش با خیال راحت موقع رابطه سرصدا کردیم ب این خیال ک فعلا نمیان و نیستن...اخرش حس کردم یه صداهایی شنیدم بعد از رابطه دیدم ک بعله اومدن دقیقا تو بدترین زمان...مطمونم صدامونو شنیدن وایی بخدا هنوز روم نمیشه باهاشون روبرو بشم هربار اب میشم احساس حقارت میکنم میگم اگ صدا منو شنیده باشن واایییی باز ذهنم قفل کرد چیکار کنم من 

نمیدونم ولی خیلی بی حیا بودن.خیلی کلمات بدی میگفتن.وافعا تجربه بدی بود اون یه سال

خب اون مواقع ادم بی ادب میشه بی حیا میشه این ک مشکل نداره ولی خیلی بده همسایه بشنوه ینی افتضاح تر از این نیییس