الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیدونم ولی خیلی بی حیا بودن.خیلی کلمات بدی میگفتن.وافعا تجربه بدی بود اون یه سال
واقعا؟؟؟؟؟ عــــــــه ؟؟؟ حرف میردن؟؟؟😳😳
سر بر شانه خــدا بگذار...تا قصه عشـــق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشـــت، به رقص درآیـــی....💃قصه عشق انســان بودن ماست،اگر کسی احسـاســت را نفهمید مهم نیست💘...سرت را بالا بگیر و لبخـــند بزن،فهمیـــدن کار هر آدمـــی نیست...❤
منم جدیدا یا اتفاق بد تجربه کردم ..همسایه روبروییمون اکثر وقتا نیست و دیر وقت میان خونه ما چند شب پیش با خیال راحت موقع رابطه سرصدا کردیم ب این خیال ک فعلا نمیان و نیستن...اخرش حس کردم یه صداهایی شنیدم بعد از رابطه دیدم ک بعله اومدن دقیقا تو بدترین زمان...مطمونم صدامونو شنیدن وایی بخدا هنوز روم نمیشه باهاشون روبرو بشم هربار اب میشم احساس حقارت میکنم میگم اگ صدا منو شنیده باشن واایییی باز ذهنم قفل کرد چیکار کنم من