گرفتن پوشک یجور انقلاب و کار سخت و بزرگ برای بچه هاست که باید سر تایمش انجام بشه
چون تاثیر زیادی تو رشد فکری و روحیش داره
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
يه مدت اعصاب خورد كني و نجسي داره ولي بعد راحتيه و يك جور استقلاله،فقط اگه شروع كردي سعي كن سفري نري كه يه مدت پوشك بشه باز يادش ميره ،پيشاپيش موفق باشي عزيزم💓
کم کم راه میفته. تا میتونی ملین بده بعد باهاش بازی کن تا به خودش می پیچه ببرش دستشویی. نکرد دوباره بیا بیرون باهاش بازی کن تا به اون مرحله برسه.
.
مثلا بپر بپر کنه یا یه سمت میزی جایی واسته شما اونور باهاش ماشین بازی کن گاهی از زیر میز باهاش دالی کن. کم کم عادتش میشه. نزار خیلی بی تحرک باشه. فقط قبلش خوب و کامل بهش غذا و یه ملین بده. مثلا نهار کامل با آب هویج.