2777
2789
عنوان

اونهایی ک بچه های بالای ۲ سال دارن بیان لطفاااا😟

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 47 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من سه سال و سه ماهشه

الان تقریبا یک روز در میون

مدت زیادی با یبوستش درگیر بودم.دکتر گفت اصلا مهم نیست چند روز یک بار باشه

مهم اینه زور نزنه 

یعنی راحت دفع کنه

منم خیالم راحت شد

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
صرفا جهت امضات تو تاپیک حضور داری 😁😁😁

اجرت با خدا یادم اوردی😂😂😂😂

شاید آن که جسارت عصیان دارد،شجاعت توبه نیز داشته باشد.شاید آنکه خدا مجال سرکشی داد،فرصت بخشیده شدن هم داده باشد!(برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستین اگه دوست داشتین🙈💜)
دختر من سه سال و سه ماهشه الان تقریبا یک روز در میون مدت زیادی با یبوستش درگیر بودم.دکتر گفت اصلا ...

دختر منم قبلا یبوست داشت خیلی بددددد الانم چیپس بازاری میخوره بدجوری یبوست میگیره

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ.
چشم آخه بچه با بچه فرق داره،،هنوز آمادگی درش نمیبینم

امادگی باید براش ایجاد کنی

خواهر من پسرش همسن پسر منه خواهرم مای بیبیش میکنه نمیبره دستشویی من از ۹ ماهگی برا دستشویی بزرگش میبردم‌دستشویی تا یاد گرفت ۱ سال و ی ماهش بود دستشویی بزرگشو میگفت از دوسالگیم کلا از مای گرفتم ب جز شبا

ولی خواهرم میگه ن گناه داره اذیت میشه

به نظرم پوشک راحت تره که،،البته تجربه ندارم

وقتي ياد بگيره قشنگ بره خودش راحته چون كثيفي نداره  و لازم نيست پوشك هي بندازي تو نايلن

من قبل دوسال گرفتم الان ديگه رو سنگ ميشينه برا شستن صدام ميزنه

2 سال و 10 ماهشه

حالت عادی یه روز یا دوروز درمیون ولی اگه سفت بشه بعد سه یا چهار روز با کمک دسشویی میکنه

هر چقدرم بهش زیتون میدم یا تو غذاش روغن زیتون میریزم و مایعات زیاد میدم هیچی

ماست و گوشت زیاد دوست داره فوری سفت میشه😩

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
دختر منم قبلا یبوست داشت خیلی بددددد الانم چیپس بازاری میخوره بدجوری یبوست میگیره

باید مواظب گوارشش باشی...یبوست خیلی به روده شون فشار میاره و مشکل ساز میشه

کیوی و توت فرنگی شکم رو راه میندازن الان فصلش هست

لبنیات یبس میکنه

چیپس هم نذار لخوره اصلا خوب نیست

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
2 سال و 10 ماهشه حالت عادی یه روز یا دوروز درمیون ولی اگه سفت بشه بعد سه یا چهار روز با کمک دسشویی ...

هم‌ دردیم دختر منم این مشکل لعنتی داره 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ.