2777
2789
عنوان

بارداری

186 بازدید | 33 پست

سلام من باز امروز تست انجام دادم منفی بود یعنی چی باردار نیستم 25 فروردین پریودم بود امروز انجام دادم منفی بود 

خدایا کمکم کن بچه میخوام هر چی باشه دختر یا پسر کافیه سالم باشه همین انشاالله این ماه باردارباشم 🙏🙏🙏

اون دفعه آمپول och زدم 30 روز بطور به هاله افتاد این بار آمپول زدم تشخیص نشد ممکنه  باردار باشم

خدایا کمکم کن بچه میخوام هر چی باشه دختر یا پسر کافیه سالم باشه همین انشاالله این ماه باردارباشم 🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه دلیل پریود نشدن بارداری نیس که ...  من خودم بیست روز عقب بودم   فهمیدم مشکلات هورمونی پیدا کردم و پرولاکتین بالا بود

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
خوب عزیزم منفی بوده دیگه بازم آزمایش خون بده اگه شک داری تو اقدام هستین برا بارداری؟

اره  ولی چرا باردار نشدم

همیشه دلیل پریود نشدن بارداری نیس که ...  من خودم بیست روز عقب بودم   فهمیدم مشکلات ه ...

من روز 13 رفتم سنو خدروشکر همه چی خوب بود 

من روز 13 رفتم سنو خداوند همه چی خوب بود 

آزمایش تیرویید و پرولاکتین بده

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩