امروز روز چهارم بود...پی پی شو میگه مامان دشویی میبرم واقعا میکنه...اما برای جیش فقط در صورتی که خودم ببرمش میاد گاهی میکنه گاهی ام نمیکنه تازه امروز دو سه بارم شلوارشو خیس کرده...من تا الان چقدر موفق بودم چند درصد؟و دوم اینکه الان که روز چهارم بود باید خودش جیششم میگف بهم؟به نظرتون تا جمعه کامل بهم میگه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم پسردومم 22 ماهشه ولی چون تازه ازشیر گرفتم دوسالگی از پوشک میگیرمش پسراولمم دوسالگی گرفتم تادوماه هروقت سرش به بازی گرم میشد مثلا روزی یه بار شلوارش خیس میشد یایه کم جیشش میریخت بعد میدویید میگفت جیش دالم
پی پی رو همون روز اول یاد گرفت وقتی پی پی داره میگه مامان دشولی دشولی میبرمش درم میبنده که من نبینم میشینه رو توالت فرنگی کارشو میکنه اما جیشو نمیگه هنوز فقط خودم میبرمش جیش میکنه بعد واسه خودش دست میزنه