2777
2789

امروز روز چهارم‌ بود...پی  پی شو میگه مامان دشویی میبرم واقعا میکنه...اما برای جیش فقط در صورتی که خودم ببرمش میاد گاهی میکنه گاهی ام نمیکنه تازه امروز دو سه بارم شلوارشو خیس کرده...من تا الان چقدر موفق بودم چند درصد؟و دوم اینکه الان که روز چهارم بود باید خودش جیششم میگف بهم؟به نظرتون تا جمعه کامل بهم میگه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااااای نگو تو رو خدا 

منم پسردومم 22 ماهشه ولی چون تازه ازشیر گرفتم دوسالگی از پوشک میگیرمش پسراولمم دوسالگی گرفتم تادوماه هروقت سرش به بازی گرم میشد مثلا روزی یه بار شلوارش خیس میشد یایه کم جیشش میریخت بعد میدویید میگفت جیش دالم

خوشبحالت واقعا،پسر من دوسال هشت ماهشه هنوز هیچی به هیچی

آخه پدرم دراومده به خدا ۴ روزه نه کار خونه کردم نه آشپزی نه هیچی فقط تو دستشویی زندگی کردم و یا تو حموم در حال شستن لباسای نجس و پتو و ملحفه و....

چطور بهت میفهمونه که پی پی یا جیش داره؟؟

پی پی رو همون روز اول یاد گرفت وقتی پی پی داره میگه مامان دشولی دشولی میبرمش درم میبنده که من نبینم میشینه رو توالت فرنگی کارشو میکنه اما جیشو نمیگه هنوز فقط خودم میبرمش جیش میکنه بعد واسه خودش دست میزنه