الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اوناییکه شکم دارن نمیتونن بخورن من اصن شیکم نداشتم
اصلا کاری به شکم نداره . منم شکمم بزرگ نیست اما بچم بریچه سرش دقیقا روی معده امه .براهمین عداخوردنم خیلی سختمه .زود سیر میشم و انگار میخام منفجربشم
خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین ....
منم بریچ بود بچه م کله ش تو حلقم بود ،ولی هر چی میخوردم سیر نمیشدم ،البته من ابتدای سی و هشت هفته سز ...
من واقعا سختمه .همش شکمم سفت میشه معده و پهلوهام سفته ... تو سونو گفت سرش روی معده اته😩😩😩😩فقط امیدوارم بچرخه چون پدرم داره درمیاد .
خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین ....
ای جونم برا خودش نشسته اینجوری تو پهلوته بیشترش اگر شکم اولته دیگه نمیچرخه ،من از ماه پنج بری ...
اره اولیمه .از اول بارداری هم بریچ بود .دیگه نمیدونم چی بشه ....🤗هرچی خدابخواد...فقط امیدوارم تو این یکماه مونده خفه نشم😂چون واقعا تنگ شدم😁😂
اولا که کاملا مشخصه یچیز سفت و قلمبه سر معده امه .هی خورش رو سفت میکنه و حالت کشیدگی و گرفتگی پیدا میکنم معده و پهلوهامسفت میشه و انگار میخواد کش بیاد.سونو هم که رفتم بهم گفت سرش روی معده اته و پاهاش توی پهلوهات .دقیقا مثل حلزون