2777
2789
عنوان

😢😢😢😢😢😢هیییییی روزگار

446 بازدید | 29 پست

بچها من چن وقت پیش تاپیک زدم که شوهرم عکس کفش وپا زنونه میبینه همش منم تا ۳ماه هیچی نگفتم تااینکه دیروز گفتم وضایع شد وهیچی نتونس بگه.منم مریضم دست وپام شرو به لرزیدن کرد وحالم بدشد.دام شکسته.دیشب زدمش .امشب میگه غلط کردم کنجکاو بودم و کرم داشتم.چکارکنم احساس بدی دارم بهش.دلم شکسته.دوس ندارم منو ببینه.گریه میگردم که مگه من چمه گریه کرد گف غلط کردم .چکاکنم ببخشمش؟؟؟؟؟اللن تو این گرما لباس استین بلندو گشادپوشیدم و شلواربلندتانگاهش بمن نیفته 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا بهت حق میدم خیلی سخته  

ی ضرب المثل خارجی هس ک میگه:                                 😏    car  not  R  😏                                      یعنی: "کار که عار نیست"                                                          خارج نرفتید ک بدونید 

شوهر منم هی یه زنرو فالو میکنه امشب بهش گفتم کلا که زد زیرش گفت کیو میگی بعدم یه کشیده زد تو صورتم گوشم داره سوت میکشه عینکمم کج شده گفت بهم تهمت میزنی الانم گورشو گم کرده رفته درک 

حاج خانوم تکرار غریبانه روزهایت بدون حاج اقا چگونه گذشت...
چرا انقدر فتیشا دارن زیاد میشن 😦

قبلا کسی نمیدونست این کثافت کاری چیه بخدا از وقتی این فیلماش اومده پاهاشونو لیس میزن همه مردا عوضی گرایش پیدا کردن ... تقریبا یکی دو سالیه ک انقد زیاد شده وگرنه قبلش مردم اصن نمیدونستن همچین چیزی هس 

ی ضرب المثل خارجی هس ک میگه:                                 😏    car  not  R  😏                                      یعنی: "کار که عار نیست"                                                          خارج نرفتید ک بدونید 
چرا انقدر فتیشا دارن زیاد میشن 😦

پس چرا پای من نگانمیکنه.همش زنایی که شلوارگوتاه و پابندولاک وخلخال دارن وتاتو میبینه.چرا نمیخادمن اینکارارو کنم.نمیزاره یکم پام بیرون باشه حتی.

قبلا کسی نمیدونست این کثافت کاری چیه بخدا از وقتی این فیلماش اومده پاهاشونو لیس میزن همه مردا عوضی گ ...

دقیقا 

خدا مرا به اسم کوچک میشناسد. Meow𓃠