2777
2789

بنام خدا.

یک هفته است چششم به تی وی نخورده 😢😢😢شاید امشب عصر جدید ببینم 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پول اون بدبختو خوردن 

چقد کامل و جامع😅😅😅

هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سبب‌ساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختی‌ها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانه‌اش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزه‌اش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست  آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا به‌سوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست

دوتا باجناق بودن یکیش علی نصیریان یکیش هم بابای چاووش 

اینا باهم شریک بودن ی جورایی 

ولی بعد مرگ بالای چاووش،چاووش منکر میشه و همه چیزو برا خودش بر میداره  

الان اختلاف چندین ساله دارن سر این

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
بنام خدا. یک هفته است چششم به تی وی نخورده 😢😢😢شاید امشب عصر جدید ببینم 

مگه امشب عصر جدید داره؟؟؟ش

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

چرا پس نوشته بود بعدی برنامه ترکیبی فک کنم عصر جدید نشون نمیده

شمارش معکوس برای لمس دستای کوچولوت 😍😍😍😍😍😍😍😍 یه سال شد که منتظرتم کوچولو خدایا دامن هرکی که منتظره سبزشه💚💚💚
دوتا باجناق بودن یکیش علی نصیریان یکیش هم بابای چاووش  اینا باهم شریک بودن ی جورایی  ولی ...

حنیف و لیلا بچه های کین؟؟؟

چرا حنیف به چاووش میگه داداش؟؟؟ لیلا چرا پیش کریم بوستان بزرگ شده؟؟؟

من به دستای خدا خیره شدم....... معجزه کرد!!
حنیف و لیلا بچه های کین؟؟؟ چرا حنیف به چاووش میگه داداش؟؟؟ لیلا چرا پیش کریم بوستان بزرگ شده؟؟؟

حنیف و لیلا هم بچه های دوست مشترک کریم بوستان و باجناقشن ک پدرمادرشون فوت کردن دیگ هرکدوم‌از خانواده ها یکیشون رو‌اورده بزرگ کرده دختره پیش کریم بوستان پسره حنیف پیش چاووش

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
حنیف و لیلا هم بچه های دوست مشترک کریم بوستان و باجناقشن ک پدرمادرشون فوت کردن دیگ هرکدوم‌از خانواده ...

عههههههه، چه جالب!!😊

خدا خیرت بده، چن روزه هلاکم بفهمم چی به چیه😥😥😥😥

مرسی بابت توضیحت عزیزم😍😍😍😚😚

من به دستای خدا خیره شدم....... معجزه کرد!!
ده دقیقه دیگه

ممنونم خوشگلم

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
مگه امشب عصر جدید داره؟؟؟ش

اولین قسمتش

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
عههههههه، چه جالب!!😊 خدا خیرت بده، چن روزه هلاکم بفهمم چی به چیه😥😥😥😥 مرسی بابت توضیحت عزیزم😍 ...

خواهش میکنم عزیزم 😄😄😄