2777
2789
عنوان

کتاب ملت عشق رو خوندین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6095 بازدید | 99 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چیش خوبه نوع نوشتارش نوع پیشروی داستان ولی شخصیت شمس رو یجورایی پیچوند حالا برای اینکه من از ابهام در بیام مجبورم برم زندگی نامه شمس و مولانا رو بخونم که بفهمم چی به چیه

اللا هم بنظرم تصمیمش واقعا عجیب بود طلاق اوکی ولی اینکه از  بچه هاش جدا بشه خیر 

چرا طوری زندگی کرد که باعث شد همه اینها عقده بشه و اخر سر هم اونجوری تموم شد

من ب نظرم اللا ی زن خودخواه هوس‌باز بود ک با وجود داشتن شوهر و فرزند رفت با یکی دیگه

شوهرش هرز میرفت درست،ولی ازش خواست ک بمونه و با هم دوباره از نو شروع کنن ولی اون همه زندگیشو رها کرد بخاطر ی مرد!

از شمس و شخصیت سازیش تو این کتاب متنفر شدم ک بخاطرش دخترخونده مولانا خودشو کشت و کبکش هم نگزید

یا با زنها بنا ب نوشته این کتاب رابطه صمیمی‌ای داشت!

ب هیچ وجه با عقاید من همسو نبود

ولی قطعا خیلیای دیگه ممکنه خوششون بیاد

اون حس اللا و عشقی ک داشت ب نظرم خیلی شبیه فیلمای جم بود،نویسنده کتاب هم ترکیه‌ایه!

❤️🧡💛💚💙💜💖

اصل داستان شمس و مولاناس 

الا  کاملا تو حاشیه اس . ولی نمیدونم چرا اون موقع که میخوندم کار الا اصلا بنظرم زشت نیومد .

الان از دور یکمی غیر انسانی بنظر میرسه کارش

کتابه رو خریدم ولی هنوز نخوندم پس موضوعش جالبه بخونم موضوعهای اینجوری رو دوس دارم،من همیشه فکر میکنم تو پیریم نه خیلی پیر چهل پنجاه سالگیم به کسی که دوستش داشتم میرسم دست خودم نیست نمیتونم این فکرو از خودم دور کنم همیشه هم عاشق سریالایی میشم که دونفر تو میانسالیشون به عشقشون رسیدن

یه دختر دارم شاه نداره 😍👸
اگه برای خوشحال بودن مجبور باشی از زندگی ظاهراً آرومی که داری بگذری چی؟

صد در صد این کارو میکنم مگه ادم چند بار به دنیا میاد و زندگی میکنه؟ 

ادم باید از لحظه لحظه ی زندگیش لذت ببره. 

بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم.  بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم   
کتابه رو خریدم ولی هنوز نخوندم پس موضوعش جالبه بخونم موضوعهای اینجوری رو دوس دارم،من همیشه فکر میکنم ...

پس حتما این اتفاق برات میوفته چون توی ضمیر ناخودآگاهت نقش بسته

بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم.  بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم   
جزو کتابهایی بود که بدون علاقه خواندم خیلی هم پرمحتوی نبود 

دقیقا جالب نبود  نمیدونم چرا ایقد پر فروش بود!!! 

یه کتاب بهم معرفی کن خوشم اومد از سلیقت اون روز هم برام لینک یه داستانو گذاشتی خیلی خوشم اومد

💜

چقد خوشحالم که یکی پیدا شد و راجبه موضوع درست و حسابی داره صحبت میکنه هرچقدر میگردم دنبال موضوع خوب که برم توش تبادل نظر کنم متاسفانه پیدا نمیشه 

استاتر عزیز ازت ممنونم بخاطر موضوع خوبت موفق باشی 

ایییینهمه نکته مثبت تو کتاب هست چرا فقط همین ی نکته رو برداشت کردی🤔 به هرحال از ی نویسنده ی ترک هم ...

اتفاقا بنظرم اصل ماجرا داستان اللا هست

ماجرای شمس و مولانا رو‌که توی کتابهای زیاد دیگه ای خیلی دقیقتر و مستندتر میشه خوند

ماجرای اصلی ماجرای عشق اللاست